2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

„Eltörölnék” a libsik az UFC-harcost, mert a „terhes” transznőn poénkodott egy mémmel

Rendőrségi eljárást is indítottak ellene, de ő a Twitteren megüzente: nem érdekli, ha másoknak nem tetszik a véleménye. 


Darren Till, az UFC harcos élt a szabad véleménynyilvánítás jogával, és felhasznált egy olyan mémet, amellyel a transzneműeken viccelődött – tette közzé a The Liverpool Echo. Emiatt rendőrségi eljárás is indult ellene, mivel páran, akik nem viselték el az övéktől eltérő véleményt, a rendőrséghez fordultak.

Darren Till azonban közölte, hogy nem hajlandó bocsánatot kérni.

A kép egy „terhes” transznőt ábrázolt, aki éppen ultrahangvizsgálaton van. Ennek megosztása pedig ideiglenes eltiltással járt az Instagramon. Továbbá a merseyside-i rendőrség vizsgálatot indított ellene, mert panaszok érkeztek a bejegyzéseire, miszerint azok homofóbiát és transzfóbiát okozhatnak.
 
Till egy Instagram-videóban reagált, amelyben elmondta, hogy „vannak transznemű barátai, akik a képét viccesnek tartották”, és tudta, hogy a mém „nagy visszhangot fog kiváltani”.

Mindig nagyon ellentmondásos dolgokat teszek közzé, és én soha, soha, soha nem fogok megváltozni”

– magyarázta, majd hozzátette, hogy ez a posztja is csupán a „megsértett brigád” panaszait vonta maga után – utalva ezzel az ellenvéleményre oly érzékeny libsikre, akik feljelentették.

 

Közölte, hogy őt e tette miatt nem törölhetik el, nem használhatják ellene a cancel culture-t, a továbbiakban pedig még sértőbb bejegyzéseket tesz közzé.

A „cancel” angol szó eltörlést jelent, libsi körökben az eltörlő kultúra azt jelenti, hogy mindent megszüntetnének, ami nem tetszik nekik.

 

Imádják őt az UFC-ben:

 

 

 

(888.hu nyomán)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató