2021. szeptember 22. - Móric
EUR : 352.89
USD : 300.74
Időjárás ikon14°10°

"A fehér életek is számítanak" - Schuster Lórit támadják a liberális szennyoldalak

Schuster Lóránt volt a Pesti Riporter vendége a Pesti TV-n. Az apropó a P. Mobil új videóklipje, amelyen a ballib média jól – hogy stilszerűek legyünk – megénekelt – írja a Pesti Srácok.Például a hvg.hu ezzel a címmel indította cikkét: Schuster Lóránt blackface-ben, White Lives Matter pólóban hámozza a banánt. Emellett a 444.hu azt is szóvátette, hogy Schuster Lórántot maga Orbán Viktor köszöntötte fel 2019-ben a hetvenedik születésnapján.Lóri véleménye az, hogy

a fehér életek is számítanak, másrészt látszik, hogy egy szervezett akció volt és a zenekaron keresztül másokba akartak belerúgni. Ezek ugyanazok, akik voltak – ez egy csürhe. Elvekről szó sincs, csak nyomják, amit nyomniuk kell.

Mellesleg azt is elmondta, hogy az egész LMBTQ és a BLM arról szól, hogyan kell lenyomni a világ népeit és hogyan kell átvenni a hatalmat a világ fölött. Nem mellesleg Schuster elsütött egy Kádár-kori Hofi-poént is, aminek a lényege: régen tiltották a homoszexualitást, most tűrik – én nem várom meg, amig kötelező lesz. Ja, és a mester elmagyarázza a dal refrénjének első sorát is: Kell a pénz a lóvéra. Jó szórakozást!


A Pesti TV szóban forgó adása ITT tekinthető meg.

Forrás: MNO, PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató