2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Újabb 10 millió forintos bírságot szabtak ki Baranyi Krisztina miatt

Újabb 10 millió forintos bírságot szabott ki a Közbeszerzési Döntőbizottság augusztus 9-én az önkormányzat parkolási cégére, mert az megsértette a közbeszerzési törvényt - derül ki a Ferencvárosi Fidesz lapunkhoz eljuttatott közleményéből. 

Baranyi Krisztina parkolási reformja ezzel együtt már 15 milliós bírságnál jár, korábban a szabálytalan közbeszerzések miatt két ízben összesen ötmillió forintos büntetést zsebelt be az önkormányzat parkolásüzemeltető cége, mert jogsértő módon folytatták le az eljárást - emelték ki, hozzátették, hogy  emellett meg kellett semmisíteni azt a szerződést is, amelyre Ferencváros már kifizetett 25 millió forintot, tehát csak a parkolás miatt eddig 40 millió forintot szórt el Baranyi Krisztina.

A kampányában átlátható, szabályos parkolást ígérő Baranyi Krisztina eddig csak bírságokat és parkolási káoszt tudott felmutatni a ferencvárosiak kárára. Miközben a Baranyi nem képes szabályos közbeszerzést kiírni, a lakosság éves parkolási hozzájárulását a hatszorosára emelte jelentette ki a Fidesz. Talán ebből akarja fedezni a bénázása miatt begyűjtött bírságokat? Felszólítják Baranyi Krisztinát, hogy ne „herdálja el a ferencvárosiak pénzét”.

Forrás: Magyar Hírlap

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató