2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Meghekkelte az édesapa az LMBTQ-őrületet

Ha mindenkit kötelező a választott nevén szólítani és a választott névmással utalni rá, akkor az ő gyerekeit mostantól szólítsák királynak és királynőnek, őt magát pedig mesternek, szólította fel az angliai iskola vezetőit egy édesapa.


 Az apuka elmondta, ő Iránban nőtt fel keresztényként, ahol az iskolában valódi problémákkal is szembesülniük kellett. A beszédéről felvétel is készült, ami futótűzként terjed az interneten, van aki szerint az apuka egy igazi “rocksztár”.
 
A férfi kifejezi nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy a gyerekeire akarják kényszeríteni, hogy különböző névmásokat használjanak. Majd hozzáteszi, ha ez így lesz, és még meg is büntetik azt, aki nem a megfelelő névmást vagy nevet használja, akkor az ő gyerekeit onnantól kezdve hívják “királynak és királynőnek”, őt pedig szólítsák “mesternek”.
 
Mint mondja, szerinte az iskola dolga nem az, hogy felneveljék a gyerekeit, vagy a szomszédai gyerekeit, hanem hogy matematikára, természettudományokra, biológiára, irodalomra tanítsák a gyerekeket, “és ennyi”.
 
Forrás: V4NA

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató