2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Így magyarázkodnak a momentumosok Csekk Katalin ügyével kapcsolatban - Videó

A Mediaworks Hírcentrum tudósítója próbálta szóra bírni a Momentum politikusait Cseh Katalin korrupciós ügye kapcsán, azonban a következmények nélküli baloldal ismét nem volt hajlandó körülnézni a saját háza táján.


Kínosan, zavarodottan magyarázkodott Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, amikor a Mediaworks Hírcentrum Cseh Katalin korrupciós botrányáról kérdezte. Pedig a Pride-on, vagyis a baráti közegben még önfeledten pózolt Cseh Katalinnal és Donáth Annával.

A Momentum EP-képviselője, illetve a hozzá és családjához köthető cégek az uniós pályázatokon 4,8 milliárd forintot tettek el. Csalás gyanúja miatt már több hatóság is vizsgálódik.

Fekete-Győr korábban a Hír TV-ben azt ígérte, el fogja számoltatni azt a párttársát, aki jogosulatlanul jut uniós pénzekhez, most mégsem teszi.

A Momentum elnöke a Gyurcsány-show egyik állomásán jelent meg. Elkezdődött a baloldali előválasztási bohóckodás. Ott volt Hadházy Ákos is, aki megint nem volt hajlandó kérdésekre válaszolni, egy összefüggéstelen mondatot hadart el – írja az Origo.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató