2022. augusztus 19. - Huba
EUR : 405.05
USD : 398.4
Időjárás ikon38°23°

Budai Gyula bevadult: felszólította Kamu Gerit és FeGyőrt, hogy ne menjenek ki a magyar válogatott meccseire

Budai Gyula országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán akadt ki a képmutató [email protected]áziak miatt, ahol felszólította Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást, hogy ne menjenek ki a válogatott meccseire.Mekkora tahó ez a Vágó Pista!! Miután Vágó István a Demokratikus Koalició tagja, vagy mit tudom micsoda is valójában, legyalázta közösségi oldalán azt a Ferencvárost, aki bejutott az Európa Liga főtáblájára( tavaly BL főtáblára ), azt üzenem Karácsony Gergelynek, Fekete-Győr Andrásnak és többi libernyáknak aki kamuból járnak ki a nemzeti 11 meccseire , hogy ne jöjjenek ki a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire!
Maradjanak otthon, Fegyőr vegye fel a román mezt, KariGeri pedig keljen fel időben és nézze meg mekkora dugók vannak Budapesten! A magyar focit pedig hagyják békén! – olvasható a Facebook-bejegyzésben.

A magyar válogatott legközelebb szeptember 2-án játszik Anglia ellen, majd szeptember 4-én Albániába utazik, szeptember 8-án pedig Andorra ellen lép pályára a Puskás Arénában.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató