2021. október 26. - Dömötör
EUR : 363.24
USD : 312.01
Időjárás ikon13°

Reviczky Gábor üzent azoknak, akik kisemmiznék a jobboldali művészeket

A baloldal számára mindenki ellenség, aki felvállalja nemzeti beállítottságát. Vidnyánszky Attila és Tóth Gabi mellett számtalan jobboldali művész támadtak és fenyegettek kisemmizéssel, pusztán azért, mert nem álltak be a liberális fősodorba. Erről a kettős mércéről írt közösségi oldalán Reviczky Gábor.

Az ellenzéki megmondóemberek számára nem számítanak az eredmények, csupán az, hogy mindenki beálljon a liberális kórusba. Gyurcsány Ferenc egyenesen kisemmizéssel, földönfutóvá tétellel fenyegette meg a jobboldali művészeket. Azonban a valós eredmények, mint ahogy a tények, makacs dolgok:

attól, hogy valakit a liberális elit az egekbe emel, még nem lesz tehetségesebb.

Erre világított rá bejegyzésében Reviczky Gábor is, akit a baloldal részéről számtalan támadás ért, mert nyíltan vállalja jobboldali beállítottságát. A színművész közösségi oldalán rávilágított, hogy bár a baloldal őt és a hozzá hasonlókat kívánja kisemmizni, a legutóbbi előadásán olyannyira megtelt a nézőtér, hogy még Pesti Színház igazgatója és egy amerikai producer is pótszékre szorult. Közben a liberális elit által az egekbe magasztalt budapesti színházak fél-negyed házakkal játszanak.

 

Döntsétek el, szabad-e ilyen sötét oldalra szavazni

– tette fel a kérdést a színművész.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató