2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Lang Györgyi szerint jár Galla Miklósnak a Karinthy-gyűrű

A liberális megmondóember szerint jár az elismerés a pöcsével játszó Galla Miklósnak.

Magyarországon kevés olyan humorista van, aki annyira megérdemelné a Karinthy-gyűrűt, mint Galla Miklós − mondta el a 24.hu-nak adott interjújában Lang Györgyi, a Pa-dö-dő énekesnője.

Nem akarok Amerikával vagy Nyugat-Európával példálózni, de rengetegen vannak, akik a ruhájukkal csinálnak performanszot. Ő ráadásul meglehetősen jó humorral kezeli saját és mások életét is.

A humorista nyílt levélben követelte, hogy az MTVA adja át neki az elismerést, azt írta, reméli, hogy a CEU és az SZFE után nem ő lesz a harmadik. Ezek után Orbán Viktor miniszterelnökhöz is nyílt levélben fordult. Utóbbi válaszolt is neki Galla erről szóló posztjához írott bejegyzésben: „Sajnos nem én vagyok a gyűrűk ura. De az angol humort bírom. Hajrá!”

A legjobb humoristáknak járó gyűrűt az MTVA a művész különböző értékrendjére hivatkozva vette el Gallától, ám a háttérben nagy valószínűséggel Galla egy kis létszámú fellépésen „tetten ért” meghökkentő viselkedése áll. A fellépésen a humorista több szemtanú szerint levetkőzött, és megmutatta a nemi szervét. Galla ezt először elismerte, és a művészi koncepció és szabadság részének tartotta, később tagadta.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató