2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Nevetséges: Demeter pert nyert Hollik Istvánnal szemben

Másodfokon is pert nyert Demeter Márta, jelenleg jobbikos országgyűlési képviselő, amiért Hollik István és más fideszes politikusok azt terjesztették róla, hogy minősített adattal élt vissza politikai előnyökért.

„A bíróság másodfokon is kimondta, hogy hazudtak rólam a fideszesek. Államtitoksértéssel vádoltak, hogy megpróbáljanak megfélemlíteni!” - írta Facebook-oldalán Demeter Márta.

Demeter Márta ügye 2018-ban indult, amikor a honvédelmi minisztériumnál arról érdeklődött, hogy miért katonai repülővel hozták haza Orbán Viktor lányát Ciprusról. Később kiderült, hogy valójában egy névazonos magyar katona kislányáról van szó, a történetet pedig Demeter közzétette. Hollik István akkor még kormányszóvivőként azt állította, hogy Demeter Márta minősített adatokat szivárogtatott ki a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnökeként, pártpolitikai előnyökért. A hivatali visszaélés miatt büntetőeljárás is indult ellene.

„Hollik, Kocsis és társai két éven át úton-útfélen harsogták a hazugságaikat, de azok ettől még nem váltak igazsággá” - írja Demeter Márta.

És akkor most mindenki hangosan kiáltsa: DIKTATÚRA!!!!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató