2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Felakasztott gyermekbábukkal hirdetett „hullajó bulit” a Szegedi Vadaspark

Hullajó bulit hirdetett Facebook-oldalán a Szegedi Vadaspark október utolsó napjára, azaz az Egyesült Államokban ismert Halloween estéjére. Bár már ez is kifogásolható, a tengerentúli kultúra hozzánk történő begyűrűzése és a profitorientáció miatt ez még megbocsájtható, ám az állatkert a Facebook-oldalán finoman szólva is kifogásolható képekkel jelentette követőinek, hogy felkészültek az estére:

babákat lógattak fel a fákra, egy másik installáció pedig egy bezacskózott műhullát jelenített meg.

Magyarországon nincs Halloween, mindenszentek van! – szól az elhíresült mém, és a tengerentúlról importált ünnep miatt egyre kelendőbbek hazánkban is a Halloween-tematikájú bulik és események, melyeket október 31-ére szerveznek. A trendhullámot a profitmaximalizáció érdekében a Szegedi Vadaspark is igyekezett meglovagolni, amely „Hullajó buli – Rettegős nyomozás és orgonashow homokanimációval a vadasparki Halloweenon” címszó alatt promózta eseményét.

Ehhez pedig még ízléses fotókat is készítettek, micsoda díszítést rittyentettek: az egyik képen ágakra akasztott babákkal ijesztgettek, egy másikon pedig a Sinaola kartellt, Mexikó egyik legbrutálisabb bandáját próbálták koppintani, ugyanis egy bezacskózott bábuval próbáltak minél nagyobb hatást elérni. Sikerült is nekik, ugyanis rengeteg bíráló komment érkezett a poszthoz, mely hatására végül a babás képet törölték, a bezacskózott hulla maradt.

Nyomozz velünk a bűnözők és mindenféle lidérc között, mentsd meg a Fogtündért és derítsd ki, mi történt az egyik gondozóval! A szórakoztató programhoz pedig csodás orgonashow és látványos homokanimáció is társul. És ez még nem minden. Igazi nyomozásra invitáljuk látogatóinkat az év utolsó nagy rendezvényén: mondhatnánk úgy is, hogy hullajó bulival készülünk a Vadasparki Halloweenra

– hirdette az eseményt a Vadaspark.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató