2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A ballib média védelmébe vette az asztal alatt csúszó-mászó Cseh Katalin lagziját

Szinte azonos időpontban jelentek meg pénteken írások a 444-en és a Telexen, azaz a liberális propagandamédia zászlóshajó-médiumaiban Cseh Katka lagzijáról.

Az írások közös nevezője, hogy roppant alázatosan védelmezik Cseh Katka esküvőjét, és gyalázatos dolognak állítják be azt, hogy a Bors és a BENNFENTES nyilvánosságra hozta a lagziról készült képeket.

Mintha csak parancsszóra tették volna, az ellenzéki propagandamédia úgy védi Cseh Katka és Berg Dániel esküvőjét.

Azért különös ez az igyekezetük, mert azt, hogy a közszereplőknek nincsen magánelete idehaza, azt az ellenzéki propagandamédia honosította meg Magyarországon.

Ha egy jobboldali politikus lánya, vagy egy nagyvállalkozó tart lagzit, akkor ugyanez a propagandamédia lesifotósokat fizet meg, majd hetekig csámcsog az esküvőn.

Kettős mérce a gyakorlatban: amit szabad az ellenzéki propagandamédiának, nem szabad azt senki másnak.


Pénteken kora délután a 444 és a Telex is Cseh Katkát-mosdató anyagokkal jelentkezett.

Ezek közös vonása, hogy kisebbítik a luxusesküvő rongyrázását, és Cseh Katka természetellenes, állandó, megjátszott és pozőr vigyorgását úgy állítják be, hogy a menyasszony csak "mosolyog".

Mindkét cikk lejáratásnak tartja, hogy a BENNFENTES és a Bors nyilvánosságra hozta a képeket - ezek szerint valóban kellemetlenek lehetnek a képek, ha azzal le lehet járatni valakit.

A 444 annak is kicsi jelentőséget tuajdonít, hogy Cseh Katka esküvője a képek szerint úszott az aranyban. Az ellenzéki propagandaportál szerint ez annyira természetes, hogy egy falusi ember is megengedheti magának. A Telex pedig hozzáteszi, hogy ugyan látszik, hogy az esküvő nem volt olcsó, de ezt szinte bárki megengedheti magának.

Ugyanezek a médiumok minden nap azzal hergelik az olvasóikat, hogy akár holnap éhenhalhatnak, annyira ramaty állapotban van Magyarország.

Forrás: Bennfentes.net

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató