2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Hányinger: Hazánkba látogat az LMBTQ-nagykövet

Riccardo Simonetti egy 28 éves, szakállas és rózsaszín tüllszoknyás férfi. Láthatóan súlyos személyiségtorzulás áldozata – ahelyett, hogy kezeltetnék egy pszichológussal, az Európai Parlament kinevezte LMBTQ-különmegbízottnak.

Ahogy arra Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Facebook-bejegyzésében felhívta a figyelmet, az úriember előszeretettel járkál az LMBTQ-élet szépségeit népszerűsíteni bölcsődékbe és óvodákba.

És azt ígérte, novemberben Magyarországra látogat…

Hollik István hívta fel a Facebook népének figyelmét, hogy Riccardo Simonetti novemberben – legalábbis ígérete szerint – Magyarországra látogat. Azt nem tudni, hogy Márki-Zay Péter kampányát jön-e megtámogatni, vagy csak néhány óvodába kukkant majd be. Mindenesetre, ahogy a Fidesz szóvivője fogalmaz, a német modell, művész, színész, író – és egyszóval minden tehetséggel megáldott tünemény – ugyan 2021 februárja óta tölti be az Európai Parlament LMBTQ-különmegbízotti tisztségét, a felnőttek nemi identitásának védelme helyett inkább a kisgyermekek LMBTQ-nevelésével van elfoglalva.

Ez újabb bizonyíték arra, hogy az LMBTQ-lobbi igenis a gyermekeket akarja manipulálni koruknak nem megfelelő tartalommal és Brüsszelnek valójában a magyar gyermekvédelmi törvénnyel van baja!

– fogalmaz Hollik István, hozzátéve: a magyarok kitartanak amellett, hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülő joga.

Külön érdekesség, hogy Simonetti gyerekkönyvet is írt, talán önmagáról, Raffi és az ő rózsaszín (pink) tütüje címmel. Az LMBTQ propaganda-mesekönyvért ráadásul fizetni sem kell. Egy óvatlan gyermekmenü a McDonald’s-ban, és máris az ember után hajigálják. Csak nehogy nálunk is gyakorlat legyen belőle.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató