2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kocsis Máté: "Jakab az egyetlen bohóc a világban, aki nem szereti, ha nevetnek rajta” - Videó

Jó látni, hogy többen vagyunk, mint az ellenzék október 23-án

– kezdte kongresszusi beszédét Kocsis Máté.

 

Az ÉLŐ tudósításunkat ITT olvashatjátok vissza

 

A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője elmondta, hogy a frakció maradéktalanul elvégezte a munkáját az előző kongresszus óta, de nem szeretne termelési beszámolót tartani. Helyette inkább az ellenzékről beszélt.

A járvány alatt az ellenzék Kocsis szerint nem segítette a védekezést, hanem álhíreket terjesztett, hamis képet festett a magyar helyzetről a nemzetközi sajtóban, és kamuvideót forgatott.

„Minket ilyen ellenzékkel, baloldallal vert meg a sors”

– tette hozzá.

Ezután külön-külön is szólt pár szót Kocsis az ellenzék meghatározó szereplőiről, itt leginkább már egy stand up comedy show-ra hasonlított a fellépése. A közönség pedig láthatóan értékelte a műsort.

Jakab Péter az elmúlt években annyi élelmiszert hurcolt Kocsis szerint a Parlamentbe, hogy egy vegyesboltot is nyithatna, de a parlamenti padsorban állítólag füstgránátot is tart magánál.

Kocsis szerint a Jobbik elnöke viszi a legjobb nyalókákat Gyurcsánynak, és úgy akarja elszámoltatni a DK elnökét, hogy szövetséget köt vele.

„Nem ajánlom senkinek a kritikát, Jakab az egyetlen bohóc a világban, aki nem szereti, ha nevetnek rajta”

– tette hozzá.

Fekete-Győr Andrást intellektuális nagyhatalomnak nevezte Kocsis, aki olyan politikai bravúrt követett el, hogy több ajánlást gyűjtött össze az előválasztáson, mint ahány voksot.

Érdemes szót ejteni szerinte emellett

„a részmunkaidős főpolgármeserről, aki inkább eladja a Városházát, csak ne kelljen bemenni dolgozni.”

Vidám pillanatnak nevezte, hogy miután Karácsony elfüstölt félmilliárd forintot az előválasztási kampányban, közölte, hogy unja, és „egy jóllakott lajhár mosolyával lelépett”. Legalább magas volt és vékony, nézzük a jó oldalát – tette hozzá Kocsis.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató