2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Karácsonyék mindenkit feljelentenek, mert lebuktatták őket a Városháza eladásával

Rendkívüli sajtótájékoztatót tart az alkalmatlan srác.

Feljelentést tesz a főváros a Városháza-gate ügyében – jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester a Városházán.

Arra a kérdésre, hogy indít-e az ügyben belső vizsgálatot, Karácsony Gergely úgy válaszolt: nincs értelme, mert a sajtóban és az Anonymus-videókban megjelent, elhangzott állítások abszurdak, hazugságok, nincs mit vizsgálni.

Mint ismert, az elmúlt órákban egy újabb felvétel került nyilvánosságra, felmerült Bajnai Gordon neve is.

Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesre nézve tesznek terhelő kijelentéseket. Karácsony Gergely a tájékoztatón kijelentette: tűzbe tenné a kezét Kissért.

Kiss közölte: a videófelvételen hallható embereket nem ismeri, az elhangzottakat visszautasítja, és büntetőfeljelentést tesz az ügyben.

 

Mindeközben közleményt adott ki a Fidesz:

Városháza-gate: Karácsony Gergely mindent megtesz, hogy ne kelljen szembenéznie a tényekkel

Az alábbi levelet küldtük Karácsony Gergely főpolgármesternek, akinek bár a törvény szerint jogában áll összehívni a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülését, minden lehetőséget megragad, hogy ezt elkerülje. Láthatóan mindent megtesz, hogy ne kelljen szembenéznie a tényekkel.

Különösen fontos ez most, hogy ma egy újabb hangfelvétel került nyilvánosságra, ami arról tanúskodik, hogy rendszerszinten van komolyabb feltárnivaló a Városháza működése kapcsán, mint ahogy eddig hittük. A kérdések egyre csak sokasodnak.

Ezért felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy ne halogassa tovább az elkerülhetetlent és biztosítsa, hogy végre elindulhasson az érdemi tényfeltárás.

FRISSÍTJÜK!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató