2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Tarlós István: Összevissza beszél a városvezetés

Azt hiszem, talán nem érdemes hangsúlyosan a főpolgármester személyére koncentrálni. Úgy néz ki, hogy a valóságban ő nem főszereplő. Bennem mára meggyőződéssé érlelődött az a korábbi gyanú, hogy Karácsony Gergely lényegében azt csinálja, amit mondanak neki, hogy csinálni kell – nyilatkozta a Magyar Nemzet érdeklődésére Tarlós István korábbi főpolgármester.

A korábbi városvezető szerint úgy látszik, hogy mentorai számára bosszantó hibákat követ el utódja. A lényeg inkább az – tette hozzá Tarlós –, hogy mostanában már egyszerű kérdésekre sem lehet egyértelmű választ kapni. Inkább valóságon túli, szinte naponta változó magyarázatokkal és hipotézisekkel kísérleteznek. Így próbálják tematizálni a vitát, amivel egyre távolabbra viszik a valóságtól, nehezen meghatározhatóvá téve azt. Nem zavarja a városvezetést, ha ellentmondásokba keveredik. Annak ellenére sem, hogy a főpolgármester úr arcára sok minden rá van írva, amikor kényelmetlen ügyben kell nyilatkoznia – mondta a volt főpolgármester.

Tarlós hozzátette: éppen így van ez a mostanában sokat emlegetett nagytétényi telekeladás és a városházeladási história esetében is.

Csak ki kell nyitni a vonatkozó iratokat, értelmüknek megfelelően használni a szavakat, ellenőrizni a dátumokat, és mindenki előtt világos lenne, hogy mi történt. Ehelyett inkább naponta összevissza beszélnek, logikai képtelenségekbe bonyolódva

– fogalmazott.

Forrás: PS, MNO

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató