2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Jakab szeretője pár éve még a családok egysége mellett kampányolt

Molnár Enikő, Jakab Péter kabinetfőnöke, akivel mostanság egyre gyakrabban töltenek együtt munkaéjszakákat egy Csóka utcai lakásban, néhány éve még a Jobbik Ifjúsági Tagozata család- és gyermekvállalási kampányának egyik arca volt. Egy 2015-ös, “Anyaság, Boldogság, Öröm” felirattal ellátott Jobbik IT-s plakáton is helyet kapott; az akkor 24 éves nő a második gyermekét várta. A Barikádban és az Alfahíren megjelent pocakos képen az akkor hét hónapos kislányával pózolt a fiatal édesanya, és büszkén beszélt példaértékű családjáról. Határozott véleményét is kifejtette arról, hogy egy gyermeknek szerinte anyára és apára van szüksége, amit semmilyen pénzzel, vagyonnal nem lehet pótolni. Ki gondolta volna, hogy 2021-re a Jobbik-pártelnök kabinetfőnökeként gyermekeitől távol tölt majd hosszú éjszakákat a főnökével, akit közben valahol hozzá hasonlóan három gyermek vár haza.

Változnak az idők, és úgy tűnik, nemcsak az elvek, az erkölcs is a Jobbik háza táján. Mindezt aprólékosan szemlélteti az, ami napjainkban Jakab Péter pártelnök körül történik, akiről kiderült, hogy miközben becsületről, tisztességről moralizál nap mint nap, másokat kioktatva, családjától távol tölt el éjszakákat egy budapesti lakásban a szintén családos kabinetfőnökével.

A PestiSrácok.hu tudta meg és írta meg, hogy Jakab kabinetfőnöke, Molnár Enikő 10 éve került a Jobbik ifjúsági szárnyához. A BKV-ellenőr, majd postáskisasszony ügyesen építgette karrierjét a Jobbikban.

Gyakran fordult meg az V. kerületi alapszervezet irodájában és abban az éjszakai pinceklubban, ahol az ifjú jobbikosok a párt nagyjaival ismerkedtek. Enikő el is indult felfelé a létrán: műsorvezető lett a Jobbikhoz köthető Hazatérés Rádióban, majd a Jobbik sajtóosztályára került.

Közben családjában is teljes lehetett a boldogság, hiszen még a postánál megismert párjával, H. Szilárddal három gyermekük is született. A fiatal édesanya eleinte még a családot is magával vitte a jobbikos bulikba, még a szilvesztereket is pártkörökben töltötték.

Mit ad Isten,

Molnár Enikő végül csak a csúcsra ért: a pártelnök, Jakab Péter kabinetfőnökeként lett élet és halál ura a Jobbikban

– amit a párt belső ügyeit ismerők szerint ki is használt. Több régi elkötelezett Jobbik-tag – önkormányzati képviselő, kerületi alapszervezeti elnök – a párttól való elszakadásában is közrejátszhatott.

Egy olvasó a PS cikkére reagálva küldte el azt a Barikád-, illetve Alfahír-cikket, amely a Jobbik Ifjúsági Tagozatának 2015-ös gyermekvállalási kampányát mutatta be. A kampány egyik arca Molnár Enikő volt, aki nagy pocakkal, második gyermekét várva a plakátokra is felkerült. A Barikád más fiatal IT-s édesanyák mellett őt is megszólaltatta, az anyaság örömeiről és felelősségéről kérdezte.

Az akkor 24 éves fiatal nő első gyermeke, Anna hét hónapos volt akkor, a második kicsi pedig már a szíve alatt növekedett.

Vannak alapvető dolgok, ami nélkülözhetetlen egy kisbaba számára, de legfőképp egy anyára és egy apára van szüksége. Ezt semmilyen pénzzel vagy vagyonnal nem lehet pótolni

– mondta akkor Molnár Enikő. A Jobbikhoz köthető lap az édesanyákkal folytatott beszélgetéseket összegezve azt írta, sok fiatal azért nem mer gyermeket vállalni, mert féltik a karrierjüket. Pedig nem kellene. A gyermektől többek között felelősséget lehet tanulni, amit később a munkahelyen is lehet hasznosítani.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató