2022. augusztus 15. - Mária
EUR : 393.04
USD : 381.48
Időjárás ikon32°19°

Kiakadt a DK: Kövér László azonnal kérjen bocsánatot több millió magyar embertől

Kövér a nemzetbiztonsági szolgálat vezetőinek adott kilövési engedélyt a politikai ellenfeleire.

„Egy most kiszivárgott hangfelvételen Kövér László a magyar ellenzéket nevezi a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélynek. A házelnök mindezt a nemzetbiztonsági szolgálat vezetői előtt jelentette ki, akiknek alkotmányos kötelességük lenne a pártsemleges működés.

A Demokratikus Koalíció azonnali bocsánatkérést követel Kövér Lászlótól több millió magyar ember nevében! Azt már megszoktuk, hogy Orbán Viktorék az ellenzéket és az ellenzéki pártok szavazóit nem tekintik a nemzet részének. De az, hogy Kövér a nemzetbiztonsági szolgálat vezetőinek ad »kilövési engedélyt« politikai ellenfeleire, az minden demokratikus határon túlmegy.

A DK szerint egyben a kiszivárgott hangfelvétel egy újabb bizonyítéka, hogy a Pegasus kémszoftver használata és a botrányos lehallgatások mögött a Fidesz legfelsőbb vezetésének döntése áll. Orbánék ma már semmiben nem különböznek a legvadabb pártállami rendszerektől: kitaszítják a nemzetből a velük egyet nem értőket, nemzetbiztonsági kockázatnak nevezik és lehallgatják politikai ellenfeleiket. 2022 tavaszán véget kell vetnünk ennek és alapjairól kell újraépítenünk egy szabad Magyarországot!

(MTI-OS)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató