2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

A szőröstalpúak még a saját himnuszukat sem voltak képesek lejátszani - Videó

A december elsejei román, nemzeti banzájról már beszámoltunk, azonban újabb mókás videók jelentek meg a közösségi oldalakon. Mint ismert, a keleti szomszédaink azt ünneplik, hogy elrabolták Erdélyt...

Ezek a szerencsétlenek még azt sem tudják, hogy melyik az aktuális himnuszuk. Történt ugyanis, hogy egy állami ceremónián a kommunizmusban használt himnuszt játszották le a barmok. Látszik a videón, hogy mennyire zavarban vannak az oláhok, legalább az egyiküknek volt annyi esze, hogy lekapcsolta azt.

A Kolozs Megyei Csendőrség nyilvánosan kért bocsánatot amiatt, hogy a december 1-jei felvonuláson a csendőrök képtelenek voltak tisztességesen menetelni, ezért pedig sokan nevetség tárgyává tették az alakulatot.

A Csendőrség nyilvánosan bocsánatot kér azért, ahogyan a menetelő szakasz teljesített Kolozsváron a román nemzeti ünnepen – írja közleményében a hatóság. Leszögezik, hogy december 1-je számukra fontos pillanat, amire kellő komolysággal tekintenek, és elfogadhatatlanok az olyan pillanatok, amelyek a felkészületlenséget bizonyítják.

A Kolozs Megyei Csendőrség tudatta, belső vizsgálatot indít azért, hogy kiderüljön, ki válogatta össze a menetelő szakasz tagjait és miképpen zajlott a felkészítésük - írja a Maszol.ro

Az sem ritka, hogy lerohadnak a katonai járművek:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató