2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Tarlós István: Karácsony Gergely a kezdetektől fogva szívesen bújik el a hátam mögé

Tarlós Istvánt a HírTV-ben kérdezték a Városháza-ügyről, egészen pontosan az ügyben történt közelmúltbeli házkutatásokkal kapcsolatban.

A volt főpolgármester szerint a jelenlegi városvezető a kezdetek óta szívesen bújik el a hátuk mögé, de most, az utóbbi hetekben már inkább duzzog és mindenféle összefüggéstelen mondatokkal kápráztatja el a közvéleményt.

Tarlós szerint az elrendelt házkutatásokkal kapcsolatban a Hír TV-ben elmondta: érthetetlen Karácsony felháborodása, mert ő tett egy feljelentést, akkor ne csodálkozzon, hogy a rendőrség nyomoz. Tarlós István kiemelte, utódja megint azon mesterkedik, hogy arról beszéljen, ami nincs és ne kelljen arról beszélnie, ami van.

A volt városvezetető egyébként nem tartja jó ötletnek, hogy a Városháza-ügy kivizsgálására egy testületet állítottak fel, mert, mint fogalmazott, a jelentésbe úgyis a baloldali többség álláspontja fog bekerülni és Kovács Péterék legfeljebb kisebbségi véleményt tudnak majd megfogalmazni, ami majd az apróhirdetés rovatba fog bekerülni.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató