2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Mi ezt kívánjuk az Új Évre: Nyerjétek meg ezt a kibaszott háborút!

Beszéljünk világosan, így egymás között.

Ilyenkor úgy illik, hogy Boldog Új Évet kívánunk Olvasóinknak, támogatóinknak. Természetesen ezt is kívánjuk mindenkinek. Azt az apróságot mindenképpen szeretnénk megemlíteni, hogy holnaptól háborús évbe lépünk. Nem egy választásra készülünk, hanem A Választásra! Választunk magunknak sorsot. Beolvadunk-e a nyugatias masszába, vagy Európa közepén megmaradunk magyarnak. Igen, jövőre erről döntünk, és mi ehhez szeretnénk hozzájárulni legjobb tudásunk szerint, mindenféle alkuk nélkül. Az idei évben lefektettük azokat az alapokat, ami bástyaként működik az interneten. Havonta 2-2,5 millió ember keresi fel oldalunkat, havonta 80-90 ezer komment érkezik ide, cikkeink alá. Érezzük a felelősséget, és érezzük, hogy kegyetlen három hónap vár ránk, rátok. 

Azt is említsük meg mindenképpen, hogy ma az interneten kezd kiegyenlítődni a két tábor. Évekkel le voltunk maradva, és csupán az álhírek, a hazugságok, és mondjuk ki, a magyargyűlölet szakadt ránk az éteren keresztül. Végre úgy indulunk a háborúba, cenzúra ide vagy oda, hogy a nemzeti, jobboldali tartalmak tárháza is felsorakozik, tudunk reagálni, eljutunk a felhasználókhoz. Higgyétek el nekünk, ma a legnagyobb kihívás egy jobboldali portált felépíteni, olvasókat szerezni, stabil pilléreket építeni, de úgy fogalmazzuk inkább meg, hogy a közösséget összetartani. Ahogyan hazánkat próbálja szétzilálni a külső és belső ellenségünk, ugyanez történik egy internetes oldallal is. 

Nagyjából három hónap, és mi magyarok dönteni fogunk. Döntünk a családunk, gyermekeink, barátaink, szomszédaink, falvaink, városaink sorsáról. A kommunisták a vérünkre szomjaznak, és minden segítséget meg is kapnak ehhez, Brüsszelből vagy akár Amerikából. Borítékolható, hogy holnap abba az évbe lépünk, amely az utcai káoszról fog szólni. Hiszen már most hergelik szavazóikat, a csalásokat tényként lebegtetve.

Az majd a mi dolgunk lesz, hogy ezt közvetítsük nektek, amikor az utcán fognak randalírozni jövőre.

A Ti dolgotok pedig az lesz, hogy három hónap múlva, nyerjétek meg ezt a kibaszott háborút!

 

Így lépjünk át 2022-be!

 

Hajrá magyarok! Fel a győzelemre! 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató