2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Hadházy kineveti, hogy feljelentették, börtönbe fog záratni mindenkit

És akkor, ne nyíljon ki a bicska az ember zsebében. Hadházy reagált arra, hogy feljelentették. Napi szinten rágalmaz, kivétel nélkül mindenkit, gyalázkodik, mocskolódik és álhíreket gyárt. Mi ennek a negyedéért, már börtönben ülnénk. 

Íme:

"Állítólag a Népegészségügyi központ feljelent rágalmazás miatt, mert Cecília néni képe szerepelt abban a posztban, ahol a keleti vakcinák eltitkolt engedélyezési dokumentumai miatt megtett feljelentésről beszéltem.

Egyrészt vicces, másrészt szomorú, harmadrészt felháborítóan arcátlan közlemény ez.

1) vicces, hiszen a posztban egy szó nem volt a Népegészségügyi Központról, ők is tudják, hogy ezt a pert azonnal elbuknák. Ráadásul azt is tudják, ha nem becsületsértésért, hanem rágalmazásért jelentenek fel, akkor sajnos nem fogja kiadni a mentelmi jogomat a parlament. Ezért kérve kérem őket, hogy becsületsértés miatt polgári pert indítsanak!!

2)Én nagyon szeretném, ha per lenne belőle, mert akkor esetleg végre ki kellene adniuk azokat az adatokat, amiket hétpecsétes titokként őriznek, a keleti vakcinák hatékonyságáról.

3)Arcátlanság és szomorú, hogy egy kormány, amelyik egy évig próbálja titkolni, hogy a szakértők határozott és egyértelmű súlyos aggályai miatt ad be orosz és kínai vakcinákat az országnak, azt hiszi, hogy egy ilyen ócska kríziskommunikációs frázissal (bepereljük Hadházyt) megúszhatja a dolgot. Emiatt az ügy miatt hosszú börtönbüntetésre kell mennie a felelősöknek és egészen biztos vagyok benne, hogy bármikor is lesz a kormányváltás -reméljük, hogy néhány hónap múlva- utána ezek az emberek nem kerülhetik el a felelősségrevonást."

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató