2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Kudarcba fulladt az ellenzéki bohózat: 170 ezer aláírás van csupán

Összellenzéki sajtótájékoztatót és utcafórumot tartottak péntek reggel 9 órakor a Móricz Zsigmond körtéren, ahol az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is beszélt. El is zavarták a kurva anyjába, erről a nagysikerű cikkünket itt találod.

Az esemény a Fudan Egyetem kérdésével és az álláskeresési járadék fizetési idejének meghosszabbításával foglalkozó népszavazási kezdeményezés eddigi eredményeiről és az ellenzéki politikusok kormányváltás utáni törekvéseiről is szólt.

Orosz Anna, Újbuda alpolgármestere és a választókerület közös ellenzéki jelöltje az esemény elején elmondta: az ellenzéki pártok és aktivistáik eddig

a Budapesten és országszerte felállított aláírásgyűjtő pultoknál 170 ezer aláírást gyűjtöttek össze.

Ő is és a továbbiakban megszólaló ellenzéki politikusok buzdítottak mindenkit, aki még nem írta alá, hogy a következő napokban éljenek a lehetőséggel, az íveket nemsokára leadják, bár azt nem tudjuk, hogy minek, hiszen tegnap beszámoltunk arról, hogy régen kicsúsztak az időből. Az pedig, hogy egy hónap alatt, mindössze 170 ezer aláírást gyűjtöttek, az eddigi legnagyobb ellenzéki kudarc. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató