2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Telex: Magyarország legalja oldala a Vadhajtások, agyonver mindenkit a Facebookon

Egészen elképesztő tombolásba kezdtek a liberálisék.

Tudjuk jól, hogy évekig ahhoz voltak hozzászokva, hogy ők uralják a netet. Mocskolódnak, gyalázkodnak és ott rúgnak bele a magyarokba ahol csak tudnak. Van ez a Telexes lájkőrület, amire mi nagy ívben teszünk, mert nekünk minden cikk alatt van saját lájkunk és kommentjeink. Függetlenek vagyunk a Facebooktól ilyen szinten és ezt a Telex nem tudja mérni. A múlt héten már sikítottak népszerűségünk miatt, ami a Facebookot illeti.

Egyszerűen nem értik, hogy ez az egész lájk szánalmas, ugyanis mi az olvasókért dolgozunk, nem a Facebookért. Mi vagyunk az egyetlenek akik pontosan nulla forintot költünk reklámra, helyette a szívünket tesszük bele. Itt köszönjük meg Olvasóinknak, hogy ilyen magasra emelték a portálunkat. Visszatérve erre a szánalmas Telexre, aki vergődésében már nem tud mást tenni, mint minket, és ezáltal azt a közel 3 millió olvasót gyalázni, csak mert fáj nekik.

Fáj, hogy agyonverünk úgy mindenkit a Facebookon is, hogy egy forintot nem költünk erre. De igazán az fáj, mint említettük is, hogy nem csak jelen vagyunk az interneten, hanem az évek lemaradása után, megfordítjuk azt a pályát ami igazából az övéké. Olyan internetes lapokat alázunk meg olvasottságunkkal már, amelyek hosszú évek óta több száz milliókból, pártpénzekből üzemelnek. Nevezhet minket a Telex Magyarország legalja portáljának, ettől mi még megyünk tovább ezzel a lendülettel, vagy nagyobbal, és ott rúgunk bele az ilyen hulladék magyargyűlölőkbe ahol csak tudunk.

 

Telex heti szösszenete és a lájkbajnoksága, amit brutálisan megnyertünk 0 forintból, ezért a sikítás:

 

"A propaganda mocsara mindig elég szomorú képet fest, elvégre itt tipikusan olyan dolgok hangzanak el, amik már túl cikik a politikusok számára, hogy a nevüket-arcukat adják hozzá, ezért kiszervezik azt a janicsároknak. A héten pedig eljutottunk oda, hogy a legtöbb lájkot az ezen a műfajon belül is a legaljának számító, a kocsmai hőbörgés szintjén mozgó Vadhajtások termelte. A Megafon négy helyet vitt el a top10-ből, ami komoly siker – de azért érdemes azt is megnézni, hová lövik be mostanában a színvonalat. Oda, hogy nemes egyszerűséggel ostoba fasznak nevezik az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét." (Itt Trombitás Kristófra gondoltak és nem ránk, - a szerk.)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató