2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Makizaj egymillió forintot ad, minden Vadhajtások.hu olvasónak

Mindenkinek utal egymillió forintot, részletek cikkünkben

Karanténból jelentkezett be Márki-Zay, aki nekiment a Mi Hazánknak és „Fidesz-ügynöknek” nevezte azokat, akik a betelefonálós műsorokban az ellenzéket kritizálják.

Újra itt a vasárnap este, újra itt van Márki-Zay Péter videós hétértékelője. A baloldal miniszterelnök-jelöltjének bejelentkezéseit – megannyi botrányos kijelentés után – a múlt héten terelte mederbe a stábja, amikor az ATV-től igazolt Simon Andrással beszélgetett, előre meghatározott témákban,- tárul elénk a mandiner szemléje.

Azonban Márki-Zay koronavírus-tesztje a hét közepén pozitív lett, így most Péterfi Judit az éteren keresztül igyekezett moderálni a beszélgetést, amely nem indult zökkenőmentesen: a gyanútlanul odakeveredő néző több percig azt nézhette, ahogy Márki-Zay és Péterfi a hangtechnikáról beszélgetnek, és azt próbálják megoldani.

Mikor ez sikerült, Péterfi Márki-Zay hogylétéről érdeklődött. A miniszterelnök-jelölt elmondta, hogy reményei szerint a holnapi tesztje már negatív lesz, és visszatérhet a kampányba. Egyben köszönetet mondott a helyette beugró ellenzéki politikusoknak, köztük a választás dátumát egyből el is tévesztő Fekete-Győr Andrásnak.

A következő téma a 2018-as hódmezővásárhelyi és a mostani kampány összehasonlítása volt, ebből az derült ki, hogy négy évvel ezelőtt mindössze három emberrel ment kampányolni Márki-Zay, és gyakran a felesége vezetett.

Rátérve az aktuális kérdésekre, Márki-Zay arról beszélt, hogy felismerte, hogy a közös listás helyek mennyire fontosak voltak a pártoknak, és

amint elengedte a hetedik frakció tervét, mennyivel könnyebben mentek a tárgyalások.

„A mi számításaink szerint több ellenzéki szavazó van az országban, az a kérdés, hogy elmennek-e?” – jelentette ki Márki-Zay, hozzátéve hogy ha a politikusok egymással veszekednek, akkor nem mennek el, és nem lesz kormányváltás. Szerinte a nehezén már túl vannak, és meg kell őrizni az egységet, amit – úgy véli – a Fidesz akar megbontani. Szerinte a Facebookon kommentelő, ellenzéket szidó, valamint a betelefonálós műsorokban a baloldalt kritizáló ellenzékiek „Fidesz-ügynökök”.

Ezután a vírushelyzetről beszélt, és elmondta hogy ők nem tennék kötelezővé az oltást, és a negyedik oltást sem tartja jó ötletnek. Szerinte a Fidesz az ellenzékre uszította a „náci-tagozatot”, azaz a Mi Hazánkat. Elmondta: aki rájuk voksol, az elvesztegeti a szavazatát,

majd megjegyzést tett arról, hogy sok oltásellenes politikus beoltatta magát és a gyerekeit is (!), de neveket szokása szerint nem mondott. 

Péterfi Judit következő témája az egészségügy volt. Márki-Zay szerint hazudik, aki azt állítja, hogy privatizálná az egészségügyet, sőt, egymillió forintot is felajánlott annak, aki bizonyítja, hogy ő Indiába küldte volna szemorvoshoz a magyarokat. ( Mi a pénzt meghagynánk kommentelőinknek, segítségül idetesszük Márki-Zay erről szóló kijelentését, ezt lehet tehát küldeni a közös miniszterelnök-jelöltnek egymillió forintért.)

Az egészségügyes monológ végén a következő párbeszéd játszódott le Péterfi és Márki-Zay között:

Péterfi: És még megélhetési válság is van.

Márki-Zay: Igen.


 

(Mandiner)

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató