2022. május 22. - Júlia, Rita
EUR : 384.58
USD : 363.57
Időjárás ikon22°15°

Hadházy úgy kúrhatta meg a roma nőt, ha becsippeli a kutyáját (Videó)

Hadházy Ákos már nem is korrupcióellenes legfőbb ügyész lesz (lódoktori diplomával), hanem egyenesen miniszter! Mégpedig az ügyészek munkáját felügyelő, Korrupcióellenes Hivatalt Vezető Miniszter! Úgy ám! A hír forró, maga az érintett jelentette be tegnap. Ez nem a Bagi-Nacsa Show, hanem a magyarországi baloldal maga.  E cikk pedig azoknak a választóknak szól, akik még mindig fontolgatják: ilyen-olyan, akár megérthető indíttatásból, politikai elkötelezettségből ezeket a figurákat juttatnák a hatalomba,- írja a Pestisrácok.hu.

Arról, hogy Márki-Zay Péter egy össze-vissza vagdalkozó, indulatos, hímsoviniszta, erőszakos figura, aki az MSZP-SZDSZ-kormányok legrosszabb neoliberális intézkedéseivel vinné padlóra ismét Magyarországot, elég sokat írt a sajtó lelkiismeretesebb része az elmúlt hónapokban. Érdemes hát kicsit megvizsgálni az unokatesó, a magát Apró Antal szerepébe képzelő, önkezébe legfőbb pallost álmodó Hadházy Ákos személyiségét! Pénteken robbant a hír, hogy Hadházyt nem sokkal a válása után nevelt gyermeke bántalmazásával vádolta meg a valódi édesapa. Az elindult gyámhatósági eljárásban maga a gyermek is ezt erősítette meg. Az erről szóló dokumentumokat az Origo szellőztette meg, a politikus rögtön cáfolt, hangoztatva, hogy a büntetőeljárás végül nem állapította meg a felelősségét.

A lenti videó, egy szekszárdi környéki roma nő, egykori prostituált vallomása Hadházy Ákosról. Még 2014-ben került elő egy bulvároldal Youtube-csatornáján, azóta feledésbe merült. Persze itt sem tudhatjuk, hogy a bilibe lógó kézzel magát legfőbb elszámoltatónak gondoló Ákosunk járt-e az örömlánynál és milyen ígéretekkel szédítette őt, “becsippelte-e a kutyáit”, stb., hiszen – szerencsére – nem voltunk ott. [email protected]ázni amúgy sem bűncselekmény és alapvetően magánügy. Kivéve, ha az ember az ügyészeket alaptörvényen túli jogokkal vegzálni akaró miniszter szeretne lenni – akkor talán megérdemlik a választók, hogy megtudják, milyen személyiség lenne a ma még független intézményként működő vádhatóság felügyelője. Veri-e a gyerekeket (unokatestvéréről már tudjuk, hogy előszeretettel és keményen), zsarolható-e éjjeli kalandokkal, vagy éppen erőszakos személyiség-e? Olyan, aki egy kis ingatlanrész megkaparintásáért kész agyonvegzálni a szomszédját? Mert ilyen vád is volt ellene, igaz, a bíróság végül elmarasztalta azokat a lapokat, amelyek a Tények és az Origo alapján állították: kisemmizte és halálra vegzálta az idős embert.

Ám hiába találták a bírók túlzónak ezt a megállapítást (is), az vajon nem tartozik a közvéleményre, amit maga az politikus is elismert, hogy eltartási szerződést akart aláíratni az idős úrral, akit egy jogvitába is belekevert, minek következményeként a szerencsétlen ember 70 ezer forintos nyugdíjacskáját 23 ezer forint “kártérítéssel” terheltette meg, míg nem a szomszéd elhunyt?

Miként az Origo korabeli cikkében megfogalmazta:

Hadházy Ákos gátlástalansága, embertelensége a rendszerváltás utáni politikai élet egyik legszívszorítóbb vagy – értelmezés kérdése – egyik leggyomorforgatóbb története. 

A válasz egyszerű: de igen, a közvéleményre tartozik, ha az ember országgyűlési képviselő és legfőbb bűnüldöző szeretne lenni! Mint ahogyan ránk tartozik az is, hogy az áprilisban Zuglóban képviselőjelöltként induló állatorvos el tud-e számolni jövedelmeivel? Miből fizeti drága hobbiját, a milliókba kerülő repülést, amit főként arra használ, hogy Soros György hazai portáljai számára légifelvételeket készítsen különféle magyar vállalkozók birtokairól?- teszi fel a kérdést a Pestisrácok.hu.

És íme a videó:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató