2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Makizaj habzó szájjal az ATV-ben: 5 milliót adok annak, aki bizonyítja a rólam szóló hazugságokat

„Itt van 5 millió forint, világosítsák fel az embereket arról, hogy ki hazudik. Nem én” - zárta a beszélgetést Márki-Zay Péter az Egyenes Beszéd című műsorban.

A közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt ugyanis ötmillió forintot ajánlott fel azoknak, akik valódi bizonyítékot hoznak öt olyan állításra, amivel szerinte hazug módon támadja a kormánypropaganda.

Azaz 1-1 millió forintot ad, aki bebizonyítja, hogy tényleg azt mondta, hogy

- eltörölné a rezsicsökkentést

- beengedné a migránsokat

- fizetőssé tenné az egészségügyet

- Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

- szülészeteket zárna be

Azt mondta, várja a fideszes propagandistákat egy-egy millió forinttal, hogy bizonyítsák be, hogy mégis ilyeneket állított.

Márki-Zay arról is beszélt a műsorban, ma, kedden a német nagykövetségen volt beszélgetni, ahol az ellenzék terveiről kérdezték, illetve arról, mit gondolnak Orbán februárra tervezett moszkvai látogatásáról és az ukrán helyzetről.

Szóba került a „fogyatékosozása” is: Márki-Zay vasárnapi élő bejelentkezésében lefogyatékosozta a fideszes propagandistákat. Egészen pontosan ez hangzott el:

„Elnézést kérek, de hogyha annyira fogyatékosak szegény fideszes propagandisták – és a fogyatékos azért nem szerencsés szó, mert a fogyatékosokat szeretjük, a fideszes hazug propagandistákra viszont rendkívüli módon neheztelek –, tehát nyilvánvalóan az ő szellemi képességük valószínűleg nincs, nem azt mondom, hogy tökéletes, de semmiképpen nem a szellemi képességükkel van baj. A végtelen aljas gonoszság, ez jellemzi ezt a tolvajtársaságot”.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató