2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Hadházy a héten, másodszor jelenti fel portálunkat, mert kúrt és csippelt

A héten másodszor jelentette fel Hadházy "miniszter" Úr portálunkat.

Valakinek nagyon a tyúkszemére léptem. Úgy néz ki, ha újabb dolgot derítek ki Rogánról, akkor pár nap múlva a propaganda már arról fog cikkezni, hogy a páciensemmel flörtöltem... Bár talán egy szegény ebet nehezebb rávenni, hogy felolvasson egy elé tartott papírlapot. Persze megoldanak mindent és még az is lehet, hogy jobban vigyáznak arra, hogy a napszemüvegben ne tükröződjön vissza a papír.

Mint azon a hétéves(!) kamu videón, amit Rogán kínjában 2015 után újra elővett, bár egyszer már felsült vele. (a videót akkor készítették, amikor Farkas Flórián munkahídját lelepleztem)

Persze ha megtennék, ugyanúgy feljelentem őket, mint most. Sajnos tudva azt, hogy semmit nem érek el vele, ha pár év múlva a bíróság százezer forint pénzbüntetésre ítéli őket, a helyreigazítást pedig nem hozzák le. Úgyhogy marad a bizakodás abban, hogy az emberek többségének nem ment el a józan esze, mert tudom, hogy nem ment el.- írta Hadházy Ákos.

 

Megjegyzés:

Kezdjük unni azt, hogy portálunkat úgy emlegeti ez az elmeháborodott, hogy Rogán Antalnak köze van hozzá. Naponta 3-4 rágalmazást követ el ez az eszetlen Hadházy, és mindig a mentelmi joga mögé bújva teszi. Pedig szívesen látnánk a bizonyítékait, hogy a Vadhajtásokat Rogán Antal irányítja. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató