2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Tüntettek az olaszok a köztévé genderpropagandája ellen

A Pro Famiglia e Vita szervezet azt követően fordult az állampolgárokhoz, miután Vladimi Luxuria, volt parlamenti transznemű képviselő, LMBTQ-aktivista bejelentette, hogy a nőnek öltözött férfi, Drusilla Foer alakján keresztül az LMBTQ-közösségek újra támaszra találnak az olasz televízióban.

 Egyre nehezebben viselik az olaszok a köztévé által főműsoridőben sugárzott genderpropagandát.
 
Kedd reggel spontán megmozdulásként a RAI köztelevízió római székháza elé vonultak olasz családok és civil szervezetek. A tévéképernyőkön keresztül sugárzott ideológiai propaganda ellen emelték fel szavukat, amely nagy valószínűséggel idén is a Sanremói dalfesztivál színpadán jelenik meg. A Pro Famiglia e Vita nevű civil szervezet aláírásgyűjtésbe kezdett a gendertartalmak ellen, és követelik az LMBTQ-propaganda száműzését az állampolgárok pénzén fenntartott televízióból.
 
Pár nap leforgása alatt harmincezer ember látta el kézjegyével a petíciót. Érveikben szerepel, hogy több millió olasz család és kiskorú követi főműsoridőben az immár hagyománnyá vált dalfesztivált, amely az elmúlt évek során az érzékenyítés színpadává vált. A civil szervezet azt követően fordult az állampolgárokhoz, és kezdte el a tiltakozó aláírások összegyűjtését, miután Vladimi Luxuria, volt parlamenti transznemű képviselő, LMBTQ-aktivista bejelentette, hogy a nőnek öltözött férfi, Drusilla Foer alakján keresztül az LMBTQ-közösségek újra támaszra találnak az olasz televízióban.

A tiltakozók azt követelik a televíziós program művészeti vezetőségétől, hogy idén végre ideológiamentes zenei esemény lehessen a Sanremói dalfesztivál, ahogy korábban éveken keresztül az is volt.
 
Forrás: Provitaefamiglia.it nyomán Magyar Fórum

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató