2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Magyarország legolvasottabb jobboldali portálja lettünk - Köszönjük!

Kedves Olvasóink!

Közel 4 évvel ezelőtt elindítottuk ezt a jobboldali portált. Felsorolni sem tudjuk, hogy milyen események történtek oldalunkkal ez idő alatt.

Folyamatos ellenünk a cenzúrázás, állandóan korlátozva vagyunk, mégis hetek óta vezetjük a Facebook lájkversenyét, amivel eddig nem foglalkoztunk, illetve ezután sem szeretnénk foglalkozni. Rengeteg terheléses támadást indítottak ellenünk, csak azért, hogy szűnjünk meg.

Tavaly év elején eldöntöttük, hogy egy megújult technikával létrehozunk egy olyan portált, ami letisztult, pattogós, pörgős és a XXI. századnak és az internet jelen elvárásainak megfelelően tud működni. Ezzel párhuzamosan egy teljesen új stratégiával elkezdtünk új olvasókat építeni, amikor már torkig voltunk a cenzúrával. Amíg mindenki a lájkokra figyelt és a lájkokat kergette, addig mi egy ilyen technikát, ami az oldalunk mögött van, arra használtunk, hogy hűséges olvasóinkat ne csak megtartsuk, hanem növekedni is tudjunk.

És ennek most érett be a gyümölcse.

Ugyanis tavaly novemberben elmozdult oldalunk a havi 2 millió olvasóról és ez azt eredményezte, hogy az elmúlt három hónapban további 100%-kal növeltük meg olvasói táborunkat.

A mai világban mondhat bárki bármit, de a legnagyobb küzdelemben a jobboldali portálok vannak.

Itt jobboldali alatt azokat értjük, akik bulvármentesek és kizárólag politikával foglalkoznak. Mindennap kőkeményen meg kell dolgozni az olvasóinkért. Továbbra is tartjuk ezt a stílust és továbbra is szeretnénk kiszolgálni olvasóinkat gyors és friss hírekkel.

Amennyiben eredményeinkben bárki kételkedne, annak ide betesszük a Similarweb nevű oldalt, ahol bárki leellenőrizheti a számokat, akiket érdekel a weboldalak látogatottsága. Ennek az oldalnak a segítségével szoktak különféle kimutatásokat és ranglistákat készíteni Magyarországon is.

Legutóbb akkor találkoztunk vele, amikor egy kimutatást készítettek a jobb- és baloldali portálokról. Így hát más nem is marad hátra, minthogy kifejezzük köszönetünket olvasóinknak és kiemelten köszönjük fórumozóinknak azt az aktivitást, amellyel cikkeink színvonalát emelik.

Ti itt már több, mint 140 ezer hozzászólást írtok havonta. Ez is egy olyan hatalmas szám, amilyennel kevés magyar weboldal büszkélkedhet.

 

Januárban a Vadhajtások.hu lett Magyarország legolvasottabb jobboldali portálja:

 

 

Folytatjuk! Köszönjük szépen!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató