2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kifulladt a magyar "kamionos" konvoj: 10 nyugdíjas gyalogolt fel Áder Jánoshoz

Tegnap beszámoltunk arról, hogy nagyon mennek a lájkok a kanadai mintára szervezett magyar tüntetésekre, csupán kamion nincsen nekik.

Egyszerűen nem értik, hogy Magyarországon ez nem működik, attól mert a Facebookon megy a hiszti, az embereket ez nem érdekli, nem fognak kimenni. A magyar "konvoj" egy hetesre van tervezve, csak ma már összevesztek. Egymás torkának ugrottak a csoportjukba, amiben valóban 25 ezer embert belegyömöszöltek, mentek is a lájkok, de a fotel az kényelmesebb.

Ebből van ma a vita közöttük. Aztán nagy lendülettel bejelentették tegnap, hogy ma megy a konvoj fel Áder Jánoshoz, átadnak neki valami petíciót. Ebből végülis az lett, hogy a főszervező, nagyjából 10 kisnyugdíjassal felsétált a Várba.

A galériánkba betesszük ezt ma még, és innentől nem foglalkozunk velük. Régen láttunk ennyire szánalmas csürhét, mint ezek az indentitás nélküli marhák, akiknek fogalmuk nincsen mit szeretnének. Látták a Facebookon Kanadát, gondolták itt is működik és ők lesznek a világ megváltói. A magyar konvoj, élt egy napot sem. De, legalább egy platós ZIL-t vittetek volna....

 

Ez volt a "beadványuk" :-)

2022. 02. 08. MÁSODIK NAP A BEADVÁNY

„Cselekvésre szólítunk mindenkit; aki úgy érzi, hogy elég, és elutasítja az alaptalan és jogtalan kényszerítő intézkedéseket; aki úgy érzi felnőtt és felelős, hogy maga döntsön egészsége és gyermekei sorsa felől; akinek meggyőződése, hogy valós és tudatos demokráciára, társadalmi megegyezésre van szükség az uralkodó erők jog-csavarta diktatúrája helyett.”
Ma, kedden, délelőtt 10 órakor, ha tudsz, gyere a Budai várhoz. Áder János köztársasági elnöknek itt adják át az alábbi követeléseinket:

1. A rendeleti kormányzás azonnali megszüntetése.

2. Az összes vonatkozó egészségügyi kötelezettség, rendelet azonnali hatályon kívül helyezése.

3. A technokrata kezdeményezések azonnali felfüggesztése és felülvizsgálata: az egészségügyi útlevelek és a digitális igazolványok megszüntetése; betegségmegelőzés oltások felvételére egyszerűsítését, megfigyelő hálózatok-, adatösszesítő rendszerek kiépítését-, 5G bevezetését, készpénz felszámolását, emberi munkaerő szükségtelenné tételét, magángazdaságok megszüntetését, gyermekek 18 éves kora előtt a szülői gondoskodás és felelősség alóli kivonását, az iskolai oktatás elgépiesítését célzó folyamatok azonnali leállítása és felülvizsgálata, társadalmi konszenzus elérése független, valós tények alapján.

4. A emberi jogok és a munkához való jog teljes helyreállítása – a törvénytelen, indokolatlan rendkívüli állapottal az un. rendeleti kormányzással felülírt jogállamiság és az alap emberi jogok teljes valós visszaállítása, összhangban a vonatkozó hazai és nemzetközi egyezményekkel, vállalt kötelezettségekkel.

5. A munkához való jogaikban sértett, szociális- és egészségkárosodást szenvedett egyének és családjaik kártalanítása, rehabilitálása.

6. Felelősök elszámoltatása, döntési folyamatok kivizsgálása.


Hungarian Freedom Convoy (Magyar Szabadság Konvoj) programja:

A nagy sikerre való tekintettel minden nap elindul a Szabadság Konvoj. A mogyoródi táborhelyről indulunk minden nap délelőtt 10 órakor és délután 14 órakor.
Szerdán séta lesz, találkozó délután 18 órakor a Bazilika előtt. Öltözzetek sport ruhába.
Csütörtökön délután 16 órakor a Kanadai Nagykövetség elé megyünk. Rendőrségen bejelentett rendezvény.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató