2022. július 03. - Kornél, Soma
EUR : 398.74
USD : 381.24
Időjárás ikon33°19°

Zaharova: Hol voltatok 8 évig? Oroszország nem elkezdte a háborút, hanem befejezi

Oroszország nem elkezdte, hanem befejezi a háborút.

Hol volt az összes ország és a nyilvánosságuk 8 éven át, amikor a háború folyt, és milyen módon ítélték el a legalább 13 000 ember megölését azokban az években?

– tette fel a költői kérdést Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője közösségi oldalán.

 

 

Oroszország nem elkezdte a háborút, hanem befejezi

– folytatta.

Oroszország évek óta szólítja fel a világ közösségét, hogy lépjen fel a Donbassz lakosságának szisztematikus kiirtása ellen. Emberek millióiról van szó, akik nap mint nap vesztették el szeretteiket, és pincékben éltek a bombázások elől rejtőzködve.

Most a “civilizált országokban” kiabáló emberek közül senki sem jelent meg egyetlenegyszer sem a donyecki és luganszki elpusztított lakosságot támogató, vagy a vérontás leállítását követelő tüntetésen.

A világ néma maradt. A világközösségének engedelmes hallgatása és a 2014-es ukrajnai alkotmányellenes puccsból eredő véres katasztrófa figyelmen kívül hagyása, – amelyet az USA, az EU, Németország, Lengyelország, Litvánia, Észtország, Lettország és más NATO-országok közvetlen részvételével hajtottak végre – csak arra bátorította a kijevi rezsimet, hogy folytassa saját lakosságának elpusztítását.
 
A NATO kísérletei és a nyugati közvélemény süket hallgatása az oka az európai humanitárius és politikai katasztrófának. Ennek véget kellett vetni, mivel a Nyugat nem volt hajlandó tárgyalásokat folytatni, és üdvözölte a kijevi bábok agresszív kijelentéseit és közvetlen fenyegetéseit Oroszországgal szemben.

Marija Zaharova – az Orosz Külügyminisztérium szóvivője

 

 

Ez is megjelent itt, az élő közvetítésünkben.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató