2022. augusztus 15. - Mária
EUR : 393.04
USD : 381.48
Időjárás ikon32°19°

Az oroszok elfoglalták Herszont- Folyamatosan lövik Harkivot

Élő közvetítésünket elindítjuk, ezen a napon is percről-percre beszámolunk az eseményekről. Élő közvetítésünkben tíz cikk jelenik meg, utána a közvetítés lapozhatóvá válik, így senki nem marad le semmiről. Minden tudósításunk a közvetítésben külön link formájában is megnyitható, osztható.


Folyamatosan frissülő tartalom!

Biden már megint félrebeszél

Keveri az irániakat és az ukránokat... 

Egyre több jelentés utal arra, hogy Mariupolt bekerítették az oroszok

A brit védelmi minisztérium már kedden azzal számolt, hogy a várost is bekerítik, de Gyenyisz Pusilin, a donyecki szakadárok vezetője is erről beszélt. Kedden a Daily Telegraph tudósítójának is arról számoltak be az ott harcoló ukrán katonák, hogy bekerítették őket, és bármi történne, ne felejtsék el őket. Az Azovi-tenger partján fekvő ipari város különösen fontos lehet az oroszoknak, mert ha megszerzik, össze tudják kötni az orosz területeket a 2014-ben megszerzett Krím-félszigettel.

Orosz csapatok szálltak le Harkivban

Az ukrán hatóságok szerint helyi idő szerint hajnali 3 óra körül orosz légi egységek szálltak le Harkiv városában, és heves harcokba keveredtek az ukrán erőkkel, akik a 1,5 milliós várost védik. Az állami speciális kommunikációs ügynökség szerint az orosz katonák megtámadták a katonai orvosi klinikai központ kórházát is.

Az Ukrajna keleti részén fekvő Harkivban egész kedden heves harcok zajlottak, egy harckocsizó egység bázisát rakétacsapás érte, a repteret szétlőtték, a reggeli, főteret ért légi csapásban pedig tízen meghaltak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató