2024. április 24. - György
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Megfizethetetlen lesz a benzin - Folytatódik a háború - Élő

A 300 dolláros hordónkénti olajár több mint a duplája lenne a mostani 120-130 dollár között ingadozónak, pedig már ez is szokatlanul magas. Az USA-ban 380 forint felett van például a benzin literje, és ez ott olyan drágának számít, hogy tele van vele az amerikai sajtó. Az Északi Áramlat 1 elzárása a Németországba tartó gázszállítást csökkentené radikálisan.


Folyamatosan frissülő cikkünk!

Szumit lőtték éjjel az oroszok

Oroszország ellen vezették be a legtöbb szankciót a világon

Február 22. óta 2778 új szankciót vezettek be Oroszország ellen, a Castellum adatai szerint összesen több mint 5500-at.

 

Zelenszkij, a komikus ma a brit parlament alsóházának mond beszédet online bejelentkezéssel

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a brit parlament alsóházában beszél a tervek szerint kedden. A politikus videón jelentkezik majd be, ezalatt a formális parlamenti munka szünetel majd.

A házelnök, Lindsay Hoyle azt mondta, „minden képviselő szeretne személyesen az elnöktől tájékozódni, aki élőben beszél majd nekünk Ukrajnából, úgyhogy ez egy fontos lehetőség a Háznak.”

A beszéd végén nem lesz lehetőség kérdéseket feltenni.

(CNN)

A korábbi ukrán elnök üzent Zelenszkijnek

"Személyesen önnek kell mindenáron véget vetnie a vérontásnak, és békemegállapodást kell kötnie" - mondta Viktor Fedorovics Janukovics, Ukrajna korábbi elnöke.

Orosz kormány: Nem megyünk le az internetről

A technológiai minisztérium közleményben jelentette be, hogy nem választják le Oroszországot a world wide web-ről. Világszerte keringtek híresztelések arról, hogy az oroszok már előkészítették a saját, a világ többi részétől független hálózatuk beüzemelését. A moszkvai kormány ezeket az elméleteket kívánta cáfolni most.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató