2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Teljesen bekussolt az ellenzék Anonymus legújabb videójától

Az újabb botrány teljesen elnémította a baloldalt: az Anonymus által megnevezett szereplők egyike sem kívánt felelni a Mediaworks Hírcentrum kérdéseire, sőt a III. kerület képviselőjelöltje, Szabó Tímea sem reagált a körvonalazódó botrányra – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

A  Mediaworks Hírcentrum (MWH) e-mailben kereste kérdésekkel a III., a XVIII. és a XIX. kerületi önkormányzatot, miután Anonymus róluk tervez lebuktató dokumentumokat nyilvánosságra hozni. Azt szerették volna megtudni, hogy milyen információik vannak Patek Gáborról, Fischer Lászlóról és Deák Róbertről, vagyis a maszkos alak szerint a körvonalazódó botrány főszereplőiről, illetve az általuk végzett tevékenységről, azonban válasz nem érkezett. Az MWH megkereste Patek Gábort, akitől azt szerették volna megtudni, elismeri-e, hogy ő van az Anonymous által közzétett pénteki videón, azonban a politikus-üzletember a lapzártig elérhetetlennek bizonyult. Szintén meg szerették volna kérdezni Szabó Tímeától, a Párbeszéd társelnökétől, III. kerületi képviselőjelölttől, hogy mit gondol az ügyről, valamint, hogy ismeri-e Patek Gábort, ám Szabó úgyszintén nem reagált a megkeresésre.

A PestiSrácok.hu birtokába is eljutott Anonymous legújabb felvétele, ahol a maszkos alak arról beszélt, hogy Patek Gábor, aki korábban Gajda Péternek, Kispest MSZP-s polgármesterének a bizniszeit intézte, újabban már a III. kerületi balos vezetés simlijeit rendezi. A videóban egy autót látni, ahol a kormány mögötti személy átad egy papírborítékot az anyósülésen levő férfinek, miközben különböző összegeket említenek a beszélgető felek. Az elmondottak alapján pénz cserélhetett gazdát, hozzávetőlegesen három-négymillió forint, valamint szóba került egy későbbi, hatmillió forintos tranzakció is. Anonymus szerint az esemény egyik résztvevője Patek Gábor volt, aki legújabban a III. kerületi polgármester környékén tűnt fel, korábban pedig a kispesti szocialisták fontos embere volt.

 
Forrás: Magyar Nemzet

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató