2024. június 14. - Vazul
EUR : 394.66
USD : 367.23
Időjárás ikon19°13°

Ütős videó a hazafiaktól: Szavazz négy nemmel a gyermekekre acsarkodó téveszmék ellen!

"Szavazz négy nemmel a gyermekekre acsarkodó téveszmék ellen! " - mozgósító hazafias kampányvideó az április 3-i gyermekvédelmi népszavazásra.

Az április 3-i gyermekvédelmi népszavazásra a Nemzeti Filmkészítők Egyesülete által készített, ” Szavazz négy nemmel a gyermekekre acsarkodó téveszmék ellen! ” című kampányvideót, amely hazafias közszereplők figyelmeztető üzeneteivel és sokkoló felvételekkel, képekkel hívja fel a figyelmet a Nyugatot már sajnálatos módon uralma alá hajtó gendermérgezés veszélyeire és mozgósít a négy kérdésre adandó négy nem válaszra, írja a Nemzeti Jogvédő Szolgálat a közleményükben.

A kampányfilmben a népszavazási kérdésekre adandó négy  nem mellett állnak ki az következő közéleti személyiségek: 

-  Balogh Bence , a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom fővárosi elnöke, 

-  Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője, 

-  Budaházy György hazafi (jelenleg koncepciós terrorváddal elsőfokon 17 évre elítélve, letartóztatásban) 

-  Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, 

 - Kónya Dorottya, HVIM aktivista 

-  Dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetsége elnöke.


Az április 3-i népszavazáson négy nemmel parancsolhatnak megálljt a normalitáspárti magyar polgárok a genderlobbi kártékony, család-, illetve nemzetromboló és egyre agresszívabb támadásának. 

A sorosista balliberális oldal (pártok és álcivil NGO-k hálózata) e közben sunyi és antidemokratikus  módon érvénytelen szavazatra buzdít, aljas szándékaikat nyíltan most nem vállalják fel, de ez ne tévesszen meg senkit. Céljaik egyértelműek: globalista megbízóik akaratának megfelelően fel akarják számolni a nemzetünk kötőszöveteit jelentő  nemzeti, hagyományos nemi és keresztény identitást. 

Gyermekeink és nemzetünk megvédése érdekében tehát minden jóérzésű, normalitáspárti honfitársunknak el kell mennie április 3-án és a nemzeti erők választási támogatása mellett a mind a négy népszavazási kérdésre nemmel kell a gyermekeink megvédésre érdekében szavazni ! 


A népszavazással egyidejűleg április 3-án tartandó választáson nem engedhetjük át a hatalmat nemzetrontó erőknek, mert annak a magyarságra nézve végzetes következményei lennének !
Kérjük segítse a normalitáspárti népszavazási kampányt e videófelvétel (mindkét link) és közlemény  minél több helyre történő eljuttatásával !


Isten óvja és vezesse Magyarországot ! 

Nem engedünk a magyarok jogaiból ! 

Szabadságot Budaházyéknak !


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató