2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Itt a dráma: Lewis Hamilton bevallotta, hogy mentális gondokkal küszködik

Lewis Hamilton közösségi oldalán bevallotta, hogy már régóta mentális problémákkal küzd és nagy erőfeszítéseket kell tennie ahhoz, hogy versenyezni tudjon ebben a háborús időszakban.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok ide szezonja nehezen indult, a múlt vasárnapi Szaúd-Arábia Nagydíjon is csak a 10. helyen végzett, ami nagy csalódás volt neki és a Mercedes csapat számára is.

A sportoló a nehéz szezonkezdet után ma az Instagram-sztorijában tett közzé egy bejegyzést, amelyben vallott érzéseiről.

- Ez már most egy nagyon kemény év és mindennel együtt, ami körülöttünk történik, nagyon nehéz pozitívnak maradni - írta a 37 éves sportoló a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában, majd így folytatta:

Régóta küzdök mentálisan és érzelmileg. Menni tovább és küzdeni folyamatos erőfeszítés nekem de tudom, hogy még nagyon sok tennivalónk és célunk van idén ezért muszáj tovább harcolnunk - picsogta Hamilton.

- Azért írtam ezt le, hogy elmondjam, hogy nincs azzal semmi gond, ha valaki rosszul érzi magát ebben a helyzetben, hogy aki így érez tudja, hogy nincs egyedül, és együtt túl leszünk mindenen. Egy barátom emlékeztetett ma engem arra, hogy mennyire erős vagyok, és bármit el tudok érni amit csak szeretnék. Ezzel pedig minden emberre igaz: bármit megtehetünk, amire csak gondolunk - írta végül a BLM-imádó, szivárványos angol autóversenyző.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató