2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

VV Zsolti: két napja nem eszek, elköltözök Magyarországról

A liberálisok megmondóembere is elhagyja Magyarországot. A nyíltan homoszexuális influencer a párjával már elkezdték tervezni a külföldi életüket.

Osváth Zsolt közel egy éven át segítette az ellenzék munkáját. Az előválasztás alatt meghívta a kanapéjára a jelölteket, később pedig egy napjukat is végigkövette. Két héttel ezelőtt Márki-Zay Péter is tett nála egy utolsó látogatást. A Facebookon pedig mindenhol mocskolódott, hozzászólásokban okoskodott...

Az egykori valóságshow szereplő a választási eredmény kihirdetését követően türelmet kért a követőitől, a minap pedig egy közel húszperces videóban beszélt arról, hogy úgy érzi, megsemmisült a történtek hatására.

Azért semmisültem meg, mert én ebben a dologban hittem.


Igyekeztem a legjobb tudásom szerint segíteni ezt, éppen ezért egy személyes kudarcként is megélem. Szívből csináltam, meggyőződésből. Nem tudtak volna annyit fizetni, hogy olyat csináljak, amivel nem értek egyet ” – magyarázta új videójában.

Mint mondja, elhitte, hogy az ellenzék győzhet, de végül kiütéssel győzött a Fidesz, amiért mérhetetlenül csalódott, a videóban arról beszélt, hogy több mint két napja enni sem tud. Saját bevallása szerint Magyarországon érzi magát otthon, de a párjával már elkezdték tervezni a külföldi életüket.

Undorral és rosszulléttel tervezzük a külhoni létünket. Viszont muszáj lennie egy B-tervnek.


Nem azt mondom, hogy holnap csomagolunk és elmegyünk, hanem azt mondom, amit eddig is: ha itt nem lehet olyan életem, amit én egyszer elterveztem magamnak a szerelmemmel, a gyerekemmel, a családommal, akkor ezt az álmunkat külföldön váltjuk valóra. Most életbe lépett a B-terv, hogy elkezdjünk kifele kacsintgatni” – hangoztatta VV Zsolti.

Később hangsúlyozta, hogy a politikai szerepvállalástól is visszalép, a csatornájáról el is távolította azokat a tartalmakat, amelyekben politikai véleményt fogalmazott meg.

Én azt gondolom, hogy a politikai szerepvállalásomat ebben a formájában a mai naptól befejezem


– jelentette ki, de hozzátette, hogy a szíve mindig ellenzéki marad.

(Mandiner nyomán)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató