2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Agyonvertek egy férfit egy tömegverekedés során Ferencvárosban (Videó)

Részegen, ok nélkül támadt egy társaságra az utcán egy férfi, melyben fia és egy rokonuk is mellé állt. Így a kezdeti kötekedés tömegverekedéssé fajult, melyben egy férfi olyan súlyosan megsérült, hogy már a kórházban sem tudták megmenteni az életét. Az ügyészség a halálos testi sértéssel vádolt férfi ellen börtönbüntetést javasolt, két társának pedig csoportos garázdaság miatt kell felelnie.

Az 57 éves férfi, 20 éves fia és egy 46 éves férfi rokonuk június 19-én estefelé együtt ünnepeltek egy IX. kerületi lakásban. Éjfél után az 57 éves férfi, majd a 46 éves rokona is kiment az utcára, hogy keressenek egy nyitva lévő kocsmát. Az utcán ekkor szembe jött egy 4 fős társaság 2 tagja, akik testvérek voltak. Az 57 éves, részeg férfi ok nélkül beléjük kötött. A két férfi nem akart vele vitába keveredni, ezért hátrálni kezdtek, azonban az 57 éves férfi és 46 éves társa követni és szólongatni kezdték őket, ahogyan az idővel megérkező két társukat is. Telefonon felhívták a férfi 20 éves fiát is, aki futva ért a helyszínre, és szintén agresszív, támadó módon lépett fel a társasággal szemben – írja az Origo.

A veszekedés ezután lökdösődéssé, verekedéssé fajult, melynek során az 57 éves férfi megütötte a társaság egyik tagját, aki emiatt hátraesett, beverte a fejét, és azonnal elvesztette az eszméletét. Egy mentőautó épp arra járt, így a társaság tagjai rögtön segítséget kértek, a mentősök értesítették a rendőröket. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy később a kórházban meghalt. Az ügyészség az 57 éves férfival szemben halált okozó testi sértés, társai ellen csoportos garázdaság miatt emelt vádat, a férfival szemben végrehajtandó, 2 társával szemben pedig felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását javasolta.

 
Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató