2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Bakács a vasárnapi eredmények után: "cigányok kapjátok be a faszomat, ti vagytok a legócsóbb portéka a piacon"

Elég keményen rottyon van Bakács Tibor. 

Annyira elkeserítette a vasárnap eredmény, hogy ilyet posztolt:

cigányok kapjátok be a faszomat, ti vagytok a legócsóbb portéka a piacon

Aki az egész írását el akarja olvasni, annak itt van az egész bejegyzése, amíg a Facebook el nem távolítja.

Drága kismackók, szeretett ellenségeim!
Ez az utolsó politikai tárgyú, magyar, vagyis a történelem tovébbra is érdekel, de ti nem, megszólalásom. Kibírom, emlékszem a hetvenes évekre, a munkásőrségre, meg akik egyenruhában jártak, a barátaimnak mondom, a punk soha nem hal meg, vagyis nem látom tovább értelmét az írásnak, amely gondolatokat közöl. De a végén kivételt teszek, vigyétek a gyerekeket el a képernyő elől, durva leszek, s nem érdekel, kinek tetszik.
ja loptam és részeg vagyok.
ja, kommunikáltam a facebokkal, ert életemben először részlegesen letiltottak, szuper szexi, a lényeg, hogy nem tiltanak be, de nem használhatom a köcsög szót a trollokra. Na ezért puszi liberális értelmiség a faszomba, nem leszek soha pc.
De térjünk vissza a választáshoz.
Először is MZP mellé állok, én is oka vagyok a bukásnak, mert hangoztattam, hogy nem tudok szavazni a megélhetési ellenzékre. A kutyapártra szavaztam, haragszom is rájuk, de most mindegy.
Ilyenkor mindenki okos, magyaráz, szerencsére az ellenzék nem mondott le, ebbe belepusztul, Hadházyt féltem, csak mondom neki, kemény a lét harc a Neren kívül.
persze, egyszerű le vonni a tanuláságot, minden politikust le lehet köpni, mindegy, hogy Karigeri, Feri, mondták a barátaim, hogy Jakab történelem tanár, nem hittem, először őt köpjétel le, nem Ferit, ú olyan, mint Orbán, a hatalomra élvez. Én is nézek pornót.
Mondom, mit kell csinálni, pontokban, ha nem zet csináljátok Orbánnak történelmi birodalma lesz, fiam gyerek tanulni fog róla. Akarjátok? Engem nem zavar, én kutyák között élek minden nap.
1. Az ellenzék, ha bemegy a parlamentbe, akkor meg kell támadni őt, keményebben, mint Orbánt.
2. Ahogy az IRA, Hamasz, Tupamaraco, létre kell hozni a független anyagi forrást, amiből a szociális ellátás műküdik, ahogy Braziliában a Favellákban, A "bűnözök" átveszik az állam feladatait, eléször az egáészségügy, majd az oktatás, tanuljatok muszlim testvéreinktől. Kár, hogy hitetlenek vallásháborúja van.
3. Emancipálni a társadalmat Orbán szellemi uralkodása miatt.
Depressziós vagyok ebben nem hiszek, Deák Ferencnek sikerült, de a komcsik, kisnyilasok, házmesterek dj partyján vagyunk, gis Grófó szól. Hatvankét év után kimondom, cigányok kapjátok be a faszomat, ti vagytok a legócsóbb portéka a piacon. Bocs, Juci!

 

Jegyezzük meg: hol a kurva anyjában van a TASZ, a Helsinki Bizottság meg a többi szar???

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató