2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kadirov: A mi srácaink módszerei semmiképpen sem finomak

A rettegett csecsen vezér újabb videót osztott meg a közösségi oldalon.

Hetek óta zajlanak a véres összecsapások a dél-ukrajnai Mariupolért, ahol a csecsen speciális egységekre bízták azt a feladatot, hogy likvidálják a több ezer náci Azov-ost. Korábban is mutattunk keményebb felvételeket.

A maradék ukrán harcos a helyi gyáraknál védik elkeseredetten a várost, valószínűleg az utolsókat rúgják. Néhány napja kb. 1000 harcos adta meg magát.

Mint ismert, Oroszország egyik célja, hogy leszámoljanak az ukrán neonácikkal. Az Azov-zászlóalj éppen arról híres, soraikban rengeteg szélsőséges elem van.

A csecsenek vezére megosztott egy videót és az alábbiakat írta:

Az Akhmat-Khadzsi Kadirov Különleges Rendőrségi Ezred katonái, akiket az én kedves testvérem, Zamid Chalaev vezet, Mariupolban pozícióharcokat vívnak az ukrán nacionalisták maradványaival.

A mi srácaink módszerei semmiképpen sem finomak. A bevált taktika szerint egy felderítő drón előzetesen azonosítja az ellenséges tüzelőállásokat, majd a vadászok áttérnek az észlelt fenyegetés felszámolásának fázisára. A küldetés lépésről lépésre történő végrehajtása biztosítja, hogy az ellenséget a lehető leggyorsabban, személyi veszteségek nélkül likvidálják. A harci feladatok végrehajtásához való ilyen kompromisszummentes hozzáállásnak köszönhetően a biztonsági erőinkkel szemben ellenállni akarók száma rohamosan csökken, ami az ukránok tömeges megadásához vezet.

Egyszerűbben fogalmazva, így néz ki a harci előny. Az ukrán csapatoknak nem kellett volna harcedzett katonákkal versenyezniük. Most tanúi lehetünk az orosz harcosok banális alábecsülésének következményeinek. Valószínű, hogy a nemzeti zászlóaljak visszavert parancsnoksága motivációs beszédeiben szándékosan hagyta ki a harcosaink harci fölényének tényét.

Kétségtelen, hogy Oroszország a kezdetektől fogva irányítja a különleges művelet menetét, valamint azt, hogy a kitűzött feladatokat teljesíteni fogják. Ami azt illeti, ezt Kijev is megérti, de nem akarja beismerni. Hamarosan a fasiszta ideológia minden követője az ötletgazdái után fog menni.

Külön szeretnék köszönetet mondani kedves testvéreimnek, akik részt vettek a különleges műveletben: Mezhed Utsmigovnak, a "Mojahed" ezred parancsnokhelyettesének, valamint Isa Taymaskhanovnak, Ilman Guchigovnak és Mayrbek Daudovnak, a "Medve" egységének parancsnokainak. Sok szerencsét, testvérek! Vigyázzatok magatokra és a harcosaitokra!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató