2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Aggodalmát fejezte ki egy anya, a queer-ügyi kormánybiztos válaszul lefasisztázta

A queer biztos szerint abszurd arra kérni őt, hogy gondoskodjon heteroszexuális gyerekekről.

„Egy tinédzser lány édesanyja egy magazinban írt nyílt levelet a queer emberek ügyeiért felelős német kormánybiztosnak. A családügyi tárca megbízottja válaszul sértegetni kezdte az aggódó anyukát. A minisztérium hamar lerázta magáról a felelősséget” – olvasható a Magyar Nemzetben. 

A tinédzser lány anyja az Emma című magazinban írt nyílt levelet Sven Lehmann német szövetségi queer ügyi kormánybiztosnak. A nő aggodalmát fejezte ki Lehmann célkitűzései miatt, főként azt találta aggasztónak, hogy 14 éves kortól lehetővé tenné a nemátalakító műtéteket a szülői beleegyezés nélkül is – írta meg a V4NA Hírügynökség.



Azt kérte Lehmanntól, hogy ne engedje, hogy 14 évesek ilyen mélyreható döntéseket hozzanak

a teljesen bizonytalan élethelyzetükben a szüleik nélkül, akiket a média is félrevezet.

A nő azt is kérte a kormánybiztostól, hogy a családügyi tárca megbízottjaként ne csak a transzneműek és a melegek jogaiért dolgozzon, hanem minden fiatalért tegyen valamit. Nem kellett sokat várni a queer ügyekért felelős politikus válaszára. Sven Lehmann válaszában sértő megjegyzéseket tett az anyára.

A szöveget akár evangélikus keresztények és polgári fasiszták is írhatták volna”

– fogalmazott Sven Lehmann a közösségi oldalán, majd hozzátette: „abszurd arra kérni a queer biztost, hogy gondoskodjon heteroszexuális gyerekekről”.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató