2022. május 25. - Orbán
EUR : 383.23
USD : 357.99
Időjárás ikon25°14°

Magyar középiskolásoknak szervez oroszellenes órát az Amnesty International

A középiskolás korosztályt “célzó” online eseményt az Amnesty International Magyarország szervezi a Facebookon. Vajon beszámolnak majd az ukrán fegyveres erők hadifogolykínzásairól? Vagy arról, hogyan kezdődött a háború 2014-ben?

A Kárpátalján elkövetett magyarellenes atrocitásokról érdekes módon nem szervez online kurzust a nemzetközi szervezet, pedig arra nagyobb lenne az érdeklődés.

Az esemény leírásában olvasható, hogy a céljuk a fiatalok átnevelése: “A foglalkozásnak az is célja, hogy a háború elleni fellépésre és szolidaritási akciókra bátorítsa a fiatalokat”.

A 90 perces óra az orosz megszállás során Ukrajnában elkövetett "jogsértéseket" járja körbe és bemutatja, hogy a fegyveres konfliktusok hogyan sértik az emberi jogokat, valamint érinti a háborús és emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és az elkövetésükkel járó büntetőjogi felelősség témáját.

Ne hagyjátok, hogy egy olyan szervezet mossa a gyerekeitek agyát, amelyet számos országban már betiltottak és szemet huny az ukránok által elkövetett bűncselekmények felett - írja az oroszhirek.hu.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató