2024. február 23. - Alfréd
EUR : 387.19
USD : 356.76
Időjárás ikon12°

Trump: Meg fogjuk védeni a szülők jogait, egyetlen tanár sem taníthat transzneműséget a szülők beleegyezése nélkül!

Egész Amerikát begyűrűzi a botrány, ami akörül robbant ki, hogy néhány állam olyan törvényt fogadott el, amellyel betiltják a gyermekek iskolai érzékenyítését és a nemváltás kiskorúak körében való népszerűsítését. Az ügyben Donald Trump, volt amerikai elnök is felszólalt és kijelentette, hogy kiáll a gyermekek védelme mellett.

Donald Trump is felszólalt a nemváltás kiskorúak körében való népszerűsítése ellen. A volt amerikai elnök követelte továbbá azt is, hogy távolítsák el a transznemű sportolókat a női sportágakból.

Meg fogjuk védeni a szülők jogait, egyetlen tanár sem taníthat transzneműséget a szülők beleegyezése nélkül. Hát nem elképesztő, hogy ez milyen nagy téma lett? És ki gondolta volna, hogy ez ilyen nagy téma lesz?

– idézte Donald Trump az Ohio állambeli Delaware-ben tartott beszédét a 888.hu. Az Egyesült Államok 45. elnöke a hónap elején az észak-karolinai Selma városában tett hasonló kijelentést.

A republikánus kongresszusnak ki kell állnia a szülői jogok és a szülői döntések mellett. Szerintem ez egy jó ötlet. Egyetlen tanárnak sem szabadna megengedni, hogy szülői beleegyezés nélkül szélsőbaloldali nemi elméleteket tanítson a gyerekeinknek. Ez valójában gyermekbántalmazás

– mondta Trump egy nagygyűlésen. Emlékezetes: Florida nemrégiben törvényt fogadott el, amely megtiltja a nemi és szexuális irányultságról való beszélgetést a gyerekekkel az óvodától az általános iskola harmadik osztályáig. Ezt a szabályozást a baloldaliak „Ki ne mondd, hogy meleg” törvényjavaslatként gúnyolják. A Biden-kormányzat erre azt reagálta, hogy a törvénytervezetet az LMBTQ-gyerekek érdekében hozták. Trump beszédében kijelentette többek között azt is, hogy a transznemű sportolókat távolítsák el a női sportágakból.

(PS, 888)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató