2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Apáti István a Jobbik-botrányról: Szólaljon meg Jakab Péter, Földi István és Gyüre Csaba is

A Mi Hazánk politikusa szerint a szexbotránnyal vége is lett a Jobbiknak.

Cikkünk az elkövetőről itt olvasható.

Apáti ezt írja a Facebookon:

SZEXUÁLIS TERROR SZATMÁRBAN

Nem hallgathatok a választókerületemben történt megdöbbentő eset kapcsán. Ahogy elolvastam a Borsonline cikkét, azonnal elindultam Budapestről haza, hogy társadalmi kapcsolataimon keresztül tájékozódjak. Már most sokkal többet tudok, mint amennyit leírok.

Még tavaly decemberben Ököritófülpösön került sor egy disznótorra, ahol egy idő után elszabadultak a szexuális indulatok: ösztönlények próbáltak mélyen megalázni egy fiatal hölgyet. Jelenleg minden jel arra utal, hogy a 24 éves lánynak csapdát állítottak, amely növeli a feltételezett elkövetők felelősségét. Ha már ezek a nyomorultak akkor ilyen gyáván viselkedtek, most lehetőséget biztosítok számukra, hogy bátran vállalják a felelősséget a tetteikért. Addig is amíg várják a bátorságukat, hogy az megjöjjön, gondolkodjanak el az alábbi kérdéseken: Kocsord csúfosan megbukott egykori polgármesterének, Földi Istvánnak mi köze van a történtekhez? (Földi egyébként április 3-án is leszerepelt, és sok kérdés merül fel azzal a büntetőeljárással kapcsolatban is, amely közel 100 millió forint jogsértő felhasználásáról szól. Hamarosan fény derül erre az ügyre is, alaptalanul nem akarom meggyanúsítani, de tény, hogy a 100 milliós "hiány" keletkezésének idején ő volt a falu polgármestere.)

Földinek Jakab Péterrel együtt nyilatkoznia kell arról, hogy a "szatmári fitness hétvége emlékei" közül mit tudnak felidézni? Földi nőt, vagy férfit megtámadott-e ekkor? Igen, vagy nem? Földi "katonája", Miskolczy István csupán az épület beltéri ajtóinak nyitás-zárás funkcióját ellenőrizte asztalosipari szempontból, vagy más szerepe is lehet az ügyben? Gyüre Csaba mit látott és hallott? Kíváncsi leszek, hogy a jogász végzettségű Gyüre Csabában a lelkiismeret, vagy a mandátum iránti sóvárgás kerekedik-e felül. Tudom, hogy Csabának lánygyermeke is van, ezért is remélem, hogy az igazság fontosabb, mint a pénz! Végül, és utolsó sorban fontos, hogy Jakab Péter mit nyilatkozik? Neki és valamennyi jelenlévő országgyűlési képviselőnek kötelessége lett volna az elkövetett bűncselekményt azonnal a hatóságok tudomására hozni. Ehelyett sunnyog és hallgat. Ha bebizonyosodik a nemi erőszak kísérlete, és ő tudott a történtekről, akkor végleg el kell tűnnie a politikából, sőt felelnie kell bűnpártolásért is.

Ha ez a gyalázat valóban megtörtént, akkor milyen alapon kérdezne fel bárkit bármiről?! Ebben az esetben el kell foglalnia az őt már régen megillető helyet: az ismeretlenség és a szégyen homályában.

A teljesen elbutult, semmihez sem értő, mindenre alkalmatlan, erkölcsileg megsemmisült jobbikos vezetésnek annyit azért mégiscsak kellene tudnia, hogy ezt az ügyet nem a párt etikai bizottságának, hanem a rendőrségnek kell kivizsgálnia.
 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató