2022. június 26. - János, Pál
EUR : 400.8
USD : 380.12
Időjárás ikon27°19°

Zelenszkij haverjai Budapesten fognak koncertezni

Zelenszkij színésztársai is fellépnek az Ukrajnát támogató jótékonysági koncerten a Bakáts téren. A programnak Ferencváros ad otthont - írja a Telex.

Az Élet győzni fog című jótékonysági koncerten 2022. június 16-án csütörtökön 19 órától Ukrajna több millió követővel rendelkező, legismertebb színészei, énekesei, művészei lépnek fel. Az a céljuk, hogy a résztvevő magyarok és ukránok közösen fejezzék ki szolidaritásukat a háború áldozataival és támogassák Ukrajna függetlenségéért vívott küzdelmét.

A program fellépői között vannak a Kvartel 95 stúdió tagjai is, a Magyarországon is vetített a Nép szolgája című sorozat szereplői. Mint ismert, a filmet az RTL Klub a műsorára tűzte, de a kutyát sem érdekli.

A turné során több európai nagyvárosban is fellépnek, Lengyelországban péntek este 12 000 ember jelent meg a koncerten. A következő pár héten Bécsben, Bukarestben, Berlinben, Firenzében, Madridban és Cascaisban is lesz koncertjük.

A budapesti koncerten összegyűjtött adományokat Baranyi Krisztina polgármester kérésére humanitárius és egészségügyi célokra fordítják. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató