2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

„Magyarország az új Svájc” – Ignaz Bearth a térdelésről, a Pride-hónapról és a magyar nemzeti szuverenitásról

Ignaz Bearth svájci származású konzervatív véleményvezér a VDTAblog rendelkezésére állt egy rövidinterjú erejéig, és megosztotta véleményét néhány aktuális kérdésről.

 

A véleménydiktatúra elől Magyarországra menekült influencer többek között elmondta, mit gondol a BLM-mozgalom miatt térdelő angol válogatottat kifütyülő gyerekekről, a balliberális médiadiktatúráról, a Pride-hónapról, és Magyarország csörtéjéről az olajembargóval kapcsolatban. Bearth szokásához híven ezúttal is őszinte és szókimondó válaszokat adott.

– Június 4-én a Magyarország-Anglia Nemzetek Ligája labdarúgó-mérkőzést zárt kapuk mögött rendezték, ugyanis az UEFA szerint a magyar szurkolók rasszista viselkedést tanúsítottak a tavaly nyári Európa-bajnokságon. Az MLSZ azonban egy szabályt kihasználva közel 40.000 14 év alatti gyermeknek tette lehetővé a találkozó ingyenes megtekintését. A háromoroszlánosok szokásukhoz híven ezúttal is a rasszista és fehérgyűlölő BLM-mozgalom jelképével, a térdeléssel kezdték a meccset, amire a jelen lévő gyermekek és kísérőik fütyüléssel válaszoltak. Mind a magyar, mind a nemzetközi balliberális sajtó ettől a rasszistának titulált gesztustól volt hangos a mérkőzés csodával felérő kimenetele helyett. Ön szerint helyesen cselekedtek a fiatalok? A woke oldalnak semmi sem szent, hogy még a gyermekeket is képes össztűz alá venni?

– Arra használják a Soros-féle BLM-ideológiát, hogy manipulálják gyermekeinket, és beléjük sulykolják multikulturális kommunista agendájukat. Fontos, hogy ezekkel a bűnözőkkel szemben közös erővel húzzuk meg a vörös vonalat! Jó látni, hogy Magyarország még mindig erős, és szolidárisan, egységben áll ki ezekkel a fizetett Soros-bűnözőkkel, illetve a nyugati média udvari riportereivel szemben. A legnagyobb tiszteletem Magyarországnak!

– A svájci médiában lehetett olvasni a mérkőzésről?

– Igen, még a hazug svájci sajtó is beszámolt az eseményekről. A Blick.ch például magyarországi botrányról beszél, mivel – ahogy írják –, több ezer szurkoló volt a stadionban a tiltás ellenére. Svájc mára a nyugati multikulturális szélsőségesek vazallusává vált, Angliához és Németországhoz hasonlóan.

– A médiánál maradva, Magyarország és az EU legutóbbi csörtéje az olajembargóról nagy vihart kavart szerte a kontinensen. Nyilvánvaló hazugságokkal és ferdítésekkel Orbán Viktort Putyin bábjának titulálták, egy szót sem ejtve arról, hogy a teljes embargó milyen aránytalan károkat okozott volna Magyarországnak. Mik voltak az Ön tapasztalatai, hogyan állt hozzá az esethez a német nyelvű sajtó?

– Őszintén meg kell mondanom, nagyon boldog vagyok, hogy a gyönyörű Magyarországon élhetek. Ez az ország egy egyedi karaktert mutatott és semleges maradt a nyugati deepstate USA/NATO és Oroszország/Kína között zajló konfliktusban. Nincsen még egy ilyen ország Európában, amely nem követi se az orosz, se a nyugati-amerikai érdekeket, hanem ehelyett azt tartja szem előtt, hogy mi jó a magyar népnek és a magyar nemzetnek.

A német nyelvű sajtótermékek szinte mind a Nyugat vazallusai, és ahogyan Németország politikája külföldről irányított, úgy igaz ez a médiájukra is. A multinacionális vállalatok játékszerei és eszközei ők, akik nemhogy Európa, de még Németország érdekeit sem képviselik.

Ukrajnában jelenleg tanúi vagyunk Oroszország harcának a mélyállamokkal szemben, más szóval élve, az egypólusú világrend bipolárissá való átalakulásának. Azonban ez a geopolitikai helyzet egyúttal nagy lehetőséget jelenthet Magyarország számára a trianoni igazságtétel tekintetében.

– És a valóban jobboldali közegben hogyan értékelték Orbán győzelmét?

– A nemzeti konzervatívok és a hazafiak világszerte örültek Orbán és a Fidesz fenomenális győzelmének Sorossal és a mélyállammal szemben. Magyarország megállta a helyét a magyar belügyekbe beavatkozni kívánó külföldi hatalmak ellenében. Bravó!

– Június van, avagy a Pride-hónap. Azt láthatjuk, hogy évről évre egyre tovább megy a balliberális agenda, feszegeti a határokat, és látszólag egy permanens forradalmat folytatnak. Ön mivel magyarázza, hogy egyre szélsőségesebb dolgok történnek júniusban?

– Teljesen nyilvánvaló, hogy ez az intenzív erejű, radikális propaganda a globalista agenda terjedését szolgálja. A radikális globalisták azon dolgoznak, hogy befolyásolják a szuverén demokratikus államok politikáját és manipulálják azok választásait. Ukrajna, Ausztria, Németország, Olaszország, Franciaország, USA, Kazahsztán, Fehéroroszország – világszerte tapasztalható ez a jelenség. Valójában azok a legnagyobb antidemokraták, akik leginkább hirdetik a demokráciát – elég csak Svájcra tekinteni.

– Svájcban mennyire van lehetőség felszólalni az LMBTQ-lobbi térnyerése ellen? Hol tart most a véleménydiktatúra gőzhengere?

– Általánosságban véve fontos, hogy világszerte támogassuk, építsük és hálózatba szervezzük az alternatív médiát, hogy ezzel semlegesítsük a globalisták propagandáját. Ilyen projekt például a balatoni német nyelvű közösség is, amely jelenleg is bővítés alatt áll, és már megalapítottunk 6 támogató csoportot. A weboldalamon (Ignaz-Bearth.de) olyan Németországból, Hollandiából, Svájcból, Ausztriából és Oroszországból Magyarországra érkező nyugati bevándorlókról lehet olvasni, akik kiállnak Magyarország, Orbán Viktor és a magyar emberek mellett. A Balatonnál többek között olyan embereket láttam már vendégül, mint a volt osztrák alkancellár Heinz-Christian Strache, Martin Sellner, az osztrák identitárius mozgalom vezetője, vagy az AfD brandenburgi és németországi ex-elnöke, Andreas Kalbitz.

A nyugati emberek nagyon tisztelik és szeretik Magyarországot, mára ti lettetek az új Svájc, hiszen szuverének és semlegesek tudtatok maradni.

(VDTAblog.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató