2022. szeptember 26. - Jusztina
EUR : 406.29
USD : 416.58
Időjárás ikon15°12°

Hamarosan érkezik a Zelenszkij-baba

Az ukrán elnökről mintázott akciófigura terepmintás ruhában lesz kapható. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan saját akciófigurát kap, miután egy gyűjtésen 90 000 dollárt adományoztak a játék gyártására, ami háromszorosa a projekt eredeti 30 000 dolláros céljának.
 
A projekt Jason Feinberg brooklyni székhelyű FCTRY nevű cégétől származik, és a adománygyűjtő-oldalon, a Kickstarteren a hivatalos “Project We Love” szlogennel van megjelölve. Az FCTRY úgy jellemzi magát, mint egy kis, családi tulajdonban lévő, for-profit cég, akik nem fogják megoldani a világ problémáit, de idealista hajlammal rendelkeznek.
 
Zelenszkij, az egykori színészből lett elnök, megragadta az amerikai kulturális elit képzeletét, a Vogue szerkesztőitől kezdve, ahol nemrég a felesége is a címlapon szerepelt, egészen Hollywoodig, ahol az egyébként békés hírességek egyenesen vérengzésre szólítanak fel, emlékeztet a The Post Millennial.
 
Az FCTRY most két Zelenszkij akciófigura változatot ígér, amiknek a használatát nyolc éves kortól fogják ajánlani, hogy felvegye a versenyt a már népszerű szuperhősökkel. Az egyik az Original Zelensky Action Figure, a másik a Limited Edition Zelensky in Black lesz a tervek szerint.
 
Az FCTRY lesz a második cég, amely szuperhős figurát készít az ukrán elnökről, ugyanis nemrég a chicagói Citizen Brick játékgyártó cég készített egy LEGO-szerű minifigurát is Zelenszkijről. Az a játék darabonként 100 dollárba került, és órák alatt elfogyott.

A Hyperallergic portál szerint a LEGO-Zelenszkijt gyártó cég, amelynek tulajdonosa a LEGO-rajongó Joe Trupia, ukrán zászlóval díszített Molotov-koktél kiegészítőket is készített, amelyeket 20 dollárért lehetett megvásárolni.
 
Forrás: V4NA

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató