2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Zelenszkij: Amikor a gonoszság ilyen méreteket ölt, a hallgatás felér a cinkossággal

Volodimir Zelenszkij az UATV-n szólt a népéhez, amelyben azt mondta: az augusztus második fele sűrű lesz, mert számos megbeszélésen és találkozón kell részt vennie. Ilyen lesz például a Krími Platform, valamint azok a felhívások, amelyeket Ukrajna intéz a külföldi közösségek felé. 



Az ukrán elnök köszönetét fejezte ki a hírszerzőknek, a bűnüldöző tiszteknek, illetve az újságíróknak és minden adatgyűjtésben szerepet játszó személynek, mert az ő segítségükkel lehet majd megállapítani az ukrán nép szenvedését okozó felelősök kilétét. 

De emlékeznünk kell rá, hogy amikor a gonoszság ilyen méreteket ölt, az emberek hallgatása felér a cinkossággal, a gonosz elleni valódi harc elutasítása pedig annak támogatásává válik. Ha orosz állampolgár vagy, de hallgatsz, vagyis nem harcolsz, az azt jelenti, hogy támogatod (ami zajlik)

– fogalmazott Zelenszkij.  

Ukrajnának ezért minden szinten és minden fronton harcolnia kell, és amennyire csak lehet, meg kell erősítenie az államát, és meg kell őriznie az egységét, miközben minél több országot próbál bevonni a „háborúellenes koalícióba”.

„Minél erősebb lesz Ukrajna, annál gyengébb lesz Oroszország, ezért annál rövidebb ideig fog tartani ez a háború. Ezért Ukrajnában és a szabad világban mindenkinek meg kell tennie mindent, ami hatalmában áll, és ami lehetséges, hogy Oroszország és a háború támogatói minél nagyobb árat fizessenek az orosz terrorért”

– zárta a beszédét Zelenszkij. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató