2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Noár: a tanárok ne dolgozzanak, a diákok se menjenek be az iskolába

A liberális felforgató a Facebookon üzent.

A polgári engedetlenségben résztvevő Kölcsey Ferenc Gimnázium kirúgott, liberális tanárai melletti hétfő reggeli vergődés után tett közzé felhívást a Facebookon a noÁr mozgalom oldalán a Molnár Áron nevű senki.

Miért nem áll fel az összes pedagógus a Kölcseyben? Miért nincs kint minden szülő? Miért nincs kint minden diák? - tette fel a kérdéseket.

A felforgató dadogós rapper szerint most kritikus tömegre van szükség, ezért országos pedagógussztrájkot sürget, ennek hiányában úgy lehet venni, hogy „a kirúgásokkal való példastatuálás sikeres volt a kormány részéről”.

Molnár szerint eredménytelen volt eddig a tüntetés, a sztrájk, a polgári engedetlenség, a petíció, a nyílt levél, az élőlánc, de úgy véli, nem az eszközökben van a hiba, hanem a résztvevők számában. Ezért

a pedagógusoktól azt kéri, hogy „ne legitimizálják a rendszer működését azzal, hogy bemennek dolgozni, mintha semmi nem történt volna!”
a szülőktől azt kér, hogy „vállaljanak a pedagógusokkal szolidaritást és ne küldjék be a gyerekeiket az iskolába”
a diákoktól azt kéri, ne menjenek be.

Ha Önök, ti, mind felálltok, ha mind kiálltok, akkor Önök szerint, szerintetek majd mindenkit kirúgnak?  Ha most vagytok elég bátrak, akkor végre nemcsak meghallgat titeket a rendszer, de meg is valósulnak a céljaitok! – írja.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató