2022. november 28. - Stefánia
EUR : 412.6
USD : 397
Időjárás ikon

Bejelentették: aki fegyvert szállít Ukrajnának, közvetlen konfliktusba keveredik Oroszországgal

„Ezentúl más módon fogunk beszélni azokkal, akik felszerelést, fegyvereket szállítanak, vagy zsoldosokat küldenek” – hangsúlyozta Vjacseszlav Volodin.

Vjacseszlav Volodin hétfő este kijelentette, hogy azok az országok, amelyek fegyvereket szállítanak Ukrajnának az elcsatolt területek Oroszországhoz való csatlakozása után, közvetlen konfliktusba keverednek a föderációval.

Az orosz Állami Duma elnöke szerint azoknak az országoknak, amelyek fegyvereket szállítanak Ukrajnának és segítik a kijevi vezetést a katonai műveletek végrehajtásában, meg kell érteniük, hogy miután a donbászi, valamint a Zaporizzsja és Herszon régiókat felveszik az Orosz Föderációba, közvetlen konfliktusba kerülnek Oroszországgal.

„Most fontos, hogy azok az országok, amelyek támogatják az ukrajnai hadviselést, megértsék,

ezentúl más módon fogunk beszélni azokkal, akik felszerelést, fegyvereket szállítanak, vagy zsoldosokat küldenek

– hangsúlyozta Vjacseszlav Volodin a TASZSZ orosz állami hírügynökség szerint. Továbbá azt is megjegyezte, hogy nem mondanak le senkiről, aki Oroszország részét képezi.

„Minden döntés megszületett, ezért amikor az Ukrajnának nyújtandó katonai segítség kérdéséről tárgyalnak, meg kell érteniük – máris konfliktusba keverednek az Orosz Föderációval, és bárhogyan is álcázzák azt, nem fog működni. Ezzel tisztában kell lenniük” – mondta a duma szóvivője.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató